Battlefield 2042 Hazard Zone Videoları Ortaya Çıktı

Bakalım ilgi çekici olan mod nasıl görünüyor?

Battlefield 2042 Hazard Zone Videosu Ortaya Çıktı

Yeni Battlefield’ın çıkışı yaklaşırken, bugün itibarıyla Battlefield 2042 Hazard Zone videoları da ortaya çıktı. Oyunun en ilgi çekici modlarından birisi olacağına şüphe yok gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 PC Fragmanı


Battlefield 2042 Hazard Zone Videoları Yayınlandı

Takım odaklı bir hayatta kalma mücadelesi sunacak olan Hazard Zone modunda, savaş alanında bulunan veri sürücülerinin yerini tespit etmek ve toplamak olacak. Ancak haritada yalnız olmayacaksınız. Öyle ki, sizinle aynı amaç için uğraş veren rakip takımlar ve işgalci güçler ile de mücadele edeceksiniz.

Kazanan takım olabilmek için, veri sürücülerini toplayıp, belirli bir süre sonra bölgeyi altüst edecek olan fırtınanın patlamasından önce de tahliye noktasına ulaşmanız gerekecek. Ne var ki her bir karşılaşmada iki farklı tahliye aralığı olup, rastgele noktalarda belirecek.

128 oyuncuya kadar desteği sunulacağı Hazard Zone modunda yapacağınız her seçimin kritik rol oynayacağı için, Specialist, silah, ekipman ve taktiksel geliştirmelerinizi iyi bir şekilde planlamanız gerekecek. Oyunda kazandığınız Dark Market kredileri ile en uygun silah hazır setleri (loadout) ve taktiksel geliştirmeler alabilmeniz mümkün olacak. Dark Market kredilerini ise kazandığınız karşılaşmalardan elde edebiliyorsunuz. Ne kadar fazla istihbarat elde ederseniz, o kadar fazla deneyim puanı (XP) ve kredi kazanacaksınız.

Takım çalışmasının üst seviyeye çıkartılabilmesi için, harita üzerinde toplayabileceğiniz Uplink sağlayabilecek bilgisayarlar bulunuyor. Vehicle, Ranger ve Reinforcement olmak üzere üçe ayrılan bu Uplink’leri gerektiği zaman kullanarak, takımınıza ekstradan küçük destekler sağlayabileceksiniz. Görünüşe göre Reinforcement, içlerinden en hayat kurtaracak olanı. Öyle ki, kullandığınız zaman ölen takım arkadaşlarınızı geri çağırabilmeniz mümkün olacak.

MP1st Youtube kanalı üzerinden yayınlanan ve Kaleidoscope, Discarded ve Renewal haritalarının gösterildiği videoları aşağıdan izleyebilirsiniz.

 

Son olarak, eğer EA Play aboneliğiniz var ise bugün itibarıyla on saatlik deneme sürümünü oynayabilmeniz mümkün olabiliyor. EA Play Pro aboneliniz varsa da tam sürüme yine bugün itibarıyla erken erişim hakkınız oluyor.

Standart sürümünün yanı sıra Gold ve Ultimate olmak üzere farklı özel sürümleri bulunan oyunu ön-sipariş ile satın almanız durumunda, Baku ACB-90 bıçağı, “Mr. Chompy” Epic silah süsü, oyuncu kartı fon resmi ve künye olmak üzere farklı hediyeleriniz olacak.

Gold Edition ile birlikte elde edilen avantajlar şu şekilde:

Ultimate Edition ile birlikte elde edilen avantajlar şu şekilde:

 

Exit mobile version