Battlefield 2042 Game Pass Servisine Geliyor!

EA ve DICE, müjdeyi verdiler!

Battlefield 2042 Game Pass Servisine Geliyor!

Uzun zamandır beklenen oluyor ve Battlefield 2042 Game Pass servisine ekleniyor. Şimdilik net bir tarih verilmemiş olsa da, görünüşe göre fazla bir zaman beklememiz gerekmeyecek. Ayrıca, bunun öncesinde sınırlı süreli ücretsiz oynama fırsatı da sunulacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 1, Oyuncu Sayısı ile Battlefield 2042’yi Katladı


Battlefield 2042 oyununun Game Pass servisine geleceği, esasen Mayıs ayında Idle Sloth iddia edilmişti. Ne var ki kullanıcı 5 Mayıs 2022 tarihine işaret etmiş, ama sonrasında herhangi bir yeni gelişme yaşanmamıştı.

Battlefield 2042 Game Pass Yolcusu Oldu!

Yakın bir zaman önce Electronic Arts ve DICE tarafından yapılan duyuru ile Battlefield 2042, Game Pass Ultimate içeriğindeki EA Play kütüphanesine eklenecek. Net bir tarih verilmemiş olsa da, üçüncü sezonun başlayacağı güne denk gelecek.

Hazır üçüncü sezonun da adı geçmiş iken, yeni bir Specialist karakteri, yeni bir harita, yeni bir Battle Pass, daha fazla Battlefield Portal içeriği ve ek etkinliklerin oyuncular ile buluşturulacağı söyleniyor.

Bununla birlikte yayınlanmış olan yeni geliştirme güncellemesi videosunda, Specialist sisteminin yeniden ele alınması ile klasik Battlefield deneyiminin aşina olunan dört sınıf ile geri getirileceği müjdelenmiş. Öte yandan, elden geçirilen Manifet ve Breakaway haritalarının yanı sıra oyuna eklenecek olan yeni silahlar da gösteriliyor.

Battlefield 2042 ile ilgili bir diğer önemli haber ise, Aralık ayı içerisinde sınırlı süreli ücretsiz oynama fırsatı olacak. Platformlara göre farklılık gösterecek olan zamanlar şöyle;

PC (Steam)

PlayStation 4 ve PlayStation 5

Xbox One ve Xbox Series

Bakalım Battlefield 2042 için Electronic Arts ve DICE tarafından atılan bu adımlar, oyunun kaderini değiştirecek mi? Bilhassa Game Pass servisine eklenmesinin ardından, aktif oyuncu sayısında bir sıçrayış bekleyebiliriz. Gelişmeleri takipte olacağız.

 

Exit mobile version