Battlefield 2042 ve FIFA 22 Game Pass’e Geliyor Olabilir

Resmi duyuru için beklemedeyiz...

Battlefield 2042 ve FIFA 22 Game Pass'e Geliyor Olabilir

Yakın bir zaman önce yaşanan sızıntı ile Battlefield 2042 ve FIFA 22 oyunlarının da Game Pass servisine geleceği ortaya çıktı. Electronic Arts veya Microsoft tarafından henüz teyit veya yalanlamanın gelmediği konuya ilişkin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Xbox Live Gold Mayıs 2022 Oyunları Belirlendi


Bildiğiniz gibi EA Play servisinin Game Pass bünyesine katılmasının ardından, Amerika menşeli yayıncının oyunları birer birer abonelere bulut, konsol ve PC platformlarında sunulmaya başlanmıştı. Eğer yaşanan sızıntı doğru çıkarsa, son çıkan Battlefield ve FIFA oyunlarını da önümüzdeki hafta içerisinde Game Pass bünyesinde görebiliriz.

Battlefield 2042 ve FIFA 22 Game Pass Yolcusu

Bildiğiniz gibi FIFA 22, bu ayın PS Plus oyunları arasında yer alıyor. Resmi duyurunun yapılmasından sonra, gözler elbette Xbox tarafına dönmüştü. Şimdilik resmi bir açıklama yapılmamış olsa da platforma ilişkin haberleri ile bilinen Idle Sloth, Twitter üzerinden yaptığı paylaşım ile oyunun başta EA Play ile erişilebilir olduğunu söylemişti. Ancak sonradan, söylemini 5 Mayıs 2022 tarihinde Game Pass servisine eklenecek şeklinde düzeltti.

Diğer yandan, yeni Battlefield oyunu da 19 Kasım 2021 tarihinde satışa sunulmuştu. Serinin en kötü açılışını yapmış olan Battlefield 2042, ardı ardına olumsuz eleştiriler almış ve oyuncu kitlesini büyük ölçüde kaybetmişti. Ne var ki son yayınlanan güncelleme ile eklenen yeni oynanış özellikleri ve sesli sohbet, çeşitli hata çözümlemeleri ve iyileştirmeler ile oyuncu sayısında artış yaşanmıştı. Steam tarafında kullanıcıları incelemeleri halen ‘Çoğunlukla Olumsuz’ olarak görünse de, yavaş yavaş düzelme emarelerinin göründüğünü söyleyebiliriz.

Battlefield 2042 oyununun da Game Pass servisine geleceği esasen daha önceden ima edilmişti. Öyle ki Xbox Dynasty ve XGP tarafından yayınlanan raporlar ile birkaç Avrupa mağazasında bu yönde sızıntılar yaşanmıştı. Söylenene göre, güncel oyun da FIFA 22 ile aynı gün servis abonelerinin beğenisine sunulacak.


FIFA 22 ve Battlefield 2042 isimli video oyunlarının Microsoft’un oyun abonelik sistemine gelebilecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version