Battlefield 2042 Açık Beta Tarihleri Açıklandı

Yeni oyunu çıkışından önce ne zaman deneyebileceğiz?

Battlefield 2042 Açık Beta Tarihleri Açıklandı

Battlefield 2042 açık beta tarihleri ortaya çıktı. Eğer oyunu sabırsızlıkla bekliyorsanız, çıkışından önce deneyebileceksiniz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 Sistem Gereksinimleri


Birleşik Devletler ve Rusya taraflarının karşı karşıya geldiği bir savaşın patlak verdiği yakın bir gelecek teması işlenecek. Seçin bir askeri birliği komuta edeceğimiz oyunda, süper güçler de bizim yanımızda olacak. Yeni bir dünya savaşı patlak verecek iken, askeri birliktekilerin yeteneklerini kullanarak geleceği şekillendireceğiz.

Yeni nesil konsollarda yüz yirmi sekiz ve eski nesil konsollarda altmış dört oyuncuya kadar desteğin sunulacağı haritalarda, takımımız ile dinamik olaylar, hava koşulları ve kasırgalar etkisi ile değişen savaş alanlarındaki büyük çaplı savaşlarda, ATV, helikopter, jet dahil farklı araçların ve wingsuit, paraşüt ve kanca gibi ekipmanları ve robot bir köpeği de kontrol ederek mücadele edeceğiz. Yeni oyunda Conquest ve Breakthrough gibi güncellenene çok oyuncu modlarının yanı sıra, tamamı ile yeni Hazard Zone da bulunacak.

Yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile esasen 22 Ekim 2021 tarihinde çıkması beklenen Battlefield 2042, 19 Kasım 2021 tarihine alınmıştı. Bu durum bizi biraz üzmüş olsa da, yakın bir zamanda sunulacak yeni oyunu deneme fırsatı ile bir parça ihya olmuş olacağız.

Battlefield 2042 Açık Beta Tarihleri Ne Zaman?

Geçtiğimiz günlerde Tom Henderson, Twitter üzerinden Çinli BiliBili yayın servisinin merakla beklenen betanın 6 – 9 Ekim 2021 tarihinde yapılacağını açık ettiğine dair bir paylaşımda bulunmuştu. Kendisi erken erişimin ve herkese açık betanın gerçekleştirileceği bu tarihleri daha önceden bildirmişti.

Eğer oyun ertelenmemiş olsaydı, bu ay içerisinde Battlefield 2042’yi deneme şerefine nail olmuş olacaktık. Öte yandan, ertelenmenin ardından, buna bağlı olarak erken erişim ve beta tarihlerinin de ileriye atılıp atılmayacağı merak ediliyordu.

Yakın bir zaman önce yapılan yeni açıklama ile durum resmiyet kazanmış oldu. Battlefield Twitter sayfasından yapılan paylaşıma göre, Battlefield 2042 beta tarihleri duyuruldu. Buna göre, ön-yükleme 5 Ekim 2021 Salı günü TSİ 10:00 sıralarında başlayacak iken, erken erişim 6 – 7 Ekim 2021 arası TSİ 10:00 ve 128 oyuncuya kadar desteğin sunulacağı, dört uzman ile Orbital haritasında Conquest modunun seçilebilir olacağı açık beta testi 8 – 9 Ekim 2021 arası TSİ 10:00 arasında gerçekleştirilecek.

Duyurunun şerefine DICE stüdyosu yeni bir fragman ve açık beta için sistem gereksinimlerini de yayınladı. Buna göre Intel i5-6600K veya AMD Ryzen 5 3600 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GTX 1050 Ti veya AMD RX 560 ekran kartlı bir sistem, oyunu oynayabilmeniz için yeterli olacak.

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version