Battlefield 1 ve Battlefield 4 İçerikleri Dağıtılmaya Devam Ediliyor

Bu defa Apocalypse ve Dragon's Teeth'e sahip olabileceksiniz.

Battlefield 1 ve Battlefield 4 İçerikleri Dağıtılmaya Devam Ediliyor

Battlefield 2042 oyununun çıkışı öncesinde Electronic Arts ve DICE, tarafından ücretsiz Battlefield 1 ve Battlefield 4 içerikleri dağıtılmaya devam ediliyor. Her iki oyunun da içeriklerine sahip değilseniz, sınırlı bir süreliğine sunulan bu fırsatı kaçırmamanızı öneriyoruz.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 Açık Beta Tarihleri


Geleneksel olarak her yeni Battlefield’ın çıkışı öncesinde, serinin önceki oyunlarından seçili olanların içerikleri oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor. Haliyle bir yandan yeni oyunun kutlaması yapılırken, bir yandan da eski oyunların aktif oyuncu kitlesi de canlı tutulmuş oluyor. Mesela geçtiğimiz aylarda Battlefield 4 yoğun bir ilgi görmüş ve Kuzey Amerika sunucularında genişlemeye gidilmişti.

Geçtiğimiz ay dağıtılan Naval Strike ve Turning Tides’in ardından, şimdi de Battlefield 1 içeriği Apocalypse ve Battlefield 4 içeriği Dragon’s Teeth PlayStation ve Origin mağazaları üzerinden sınırlı bir süreliğine ücretsiz indirilebiliyor.

Ücretsiz Battlefield 1 ve Battlefield 4 İçerikleri Fırsatını Kaçırmayın

2018 yılının Şubat ayında yayınlanan Apocalypse, beş yeni haritanın, altı yeni silahın, Hava Taarruzu modunun yanı sıra, Airco DH.10 Amiens ve Hansa-Brandenburg G.I. dahil yeni araçlar, teçhizatlar ve piyade tabanlı Caporetto, Passchendaele ve River Somme haritalarının her birinde bulunan Livens Projector/Gaswurfminen isimli havan topu benzeri bir silahı oyuna ekliyor. Razor’s Edge ve London Calling haritaları ise yeni modda seçilebiliyorlar.

Battlefield 4 içeriği Dragon’s Teeth ise 2014 yılının Temmuz ayında yayınlanmıştı. Premium üyeler için iki hafta erkenden yayınlanan içerikte, Chain Link adında yeni bir oyun modu, Lumphini Garden, Pearl Market, Propaganda ve Sunken Dragon olmak üzere dört yeni harita, on bir yeni Assignment ve R.A.W.R. adıyla yeni bir taarruz drone’u içeriyor.

Bu içeriklerin dışında, ücretsiz olarak yayınlanan Community Operations, Legacy Operations ve Night Operations içeriklerini de edinmeyi unutmayın.

Electronic Arts ve DICE tarafından ücretsiz olarak dağıtılan bu Battlefield 1 ve Battlefield 4 içerikleri için sınırlı bir süreniz olduğundan dolayı, bugünden tezi yok hemen kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Bir defa eklemeniz durumunda ise kalıcı olarak sizin olacağını söylemeden geçmeyelim.

Battlefield 2042 öncesi ücretsiz dağıtılan içerikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version