Ücretsiz Battlefield 1 ve Battlefield 4 İçerikleri Dağıtılıyor!

Hatırlayacağınız üzere Electronic Arts, geleneksel olarak her yeni Battlefield’ın çıkışı öncesinde, eski oyunlar ile ilgili içerikleri ücretsiz olarak dağıtıyor. Geçtiğimiz haftalarda Birinci Dünya Savaşı temalı oyunun In the Name of Tsar içeriği sonrasında, ücretsiz Battlefield 1 ve Battlefield 4 içerikleri Origin, PlayStation ve Xbox mağazalarında dağıtılıyor.


İlginizi Çekebilir: Battlefield 2042 Sistem Gereksinimleri


Ücretsiz Battlefield 1 ve Battlefield 4 İçerikleri Sizi Bekliyor!

2013 yılında PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 ve Xbox One için satışa sunulan Battlefield 4, yeni milyon adetten fazla satışı ile ticari bir başarı elde etmişti. Çok oyunculu modu, oynanışı ve görselliği ile övgüler toplayan oyunun eleştirilen yönleri ise ana senaryo modu ve birtakım teknik sorunları olmuştu.

Zaman içerisinde yayınlanan indirilebilir içerikleri ile bir hayli zenginliğe ulaşan Battlefield 4’ün içerikleri, geçtiğimiz yıllarda da ücretsiz olarak dağıtılmıştı. Ne var ki bunları kaçırmışsanız, karşınızda yeni bir fırsatın olduğunu söyleyelim. Electronic Arts tarafından yapılan duyuru ile Community Operations, Legacy Operations, Night Operations ve Naval Strike içerikleri ücretsiz olarak dağıtılıyor.

battlefield-4-free-dlc

2014 yılının Mart ayında yayınlanan Naval Strike, Wave Breaker, Nansha Strike, Operation Mortar ve Lost Islands olmak üzere dört yeni harita ve Battlefield 2142 oyunundan esinlenilen Carrier Assault isimli yeni bir mod içeriyor.

Legacy Operations klasik Dragon Valley haritasının yeniden hayal edilmiş versiyonu ile yeni oynanış özellikleri ile geliyor. Bu versiyon, araçlar ile büyük savaşları sahne olup Conquest modunda sekiz kilit noktaya sahip olacak. Ayrıca görsel açıdan da bolca yenilik sizi bekliyor. Night Operations karanlığın çökmesi ile taktiğe bağlı oynanışı ön plana çıkartacak iken, Community Operations ise Endonezyalı bilim insanlarının üzerinde çalıştığı bir insan virüsünü konu alacak. Virüs maymunlar üzerinde test edilir iken deneklerin tesisten kaçması sonrasından bütün topluluklar, araştırmaya el koyabilmek için özel güçlerini gönderiyorlar.

Son olarak Battlefield 1 için geliştirilen Turning Tides, 2017 yılının Aralık ayında yayınlanmıştı. Gelibolu senaryosunda gördüğümüz Alçı Tepe, Seddülbahir, Helgoland Körfezi, Zeebrugge haritalarına ek olarak altı yeni piyade silahı, L Sınıfı Destroyer’i ve C Sınıfı Zeplin’i, Kraliyet Deniz Piyadeleri topluluğunu seçkin asker sınıfı için Infiltrator’ı oyuncuların beğenisine sunuyor. Ayrıca önceki Battlefield oyunlarında bulunan Fetih Taarruzu (Conquest Assault) modunu da geri getiriyor.

Bu içeriklere sınırlı bir süreliğine ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz için, elinizi çabuk tutup hemen kütüphanenize eklemenizde fayda var. Şimdiden keyifli oyunlar dileriz!

Exit mobile version