Bannerlord’da Çıplak Halde 60 Kişiyi Tek Başına Yendi

Mount & Blade II: Bannerlord oynayan bir oyuncu tek başına 15 kişiye saldırdı.

Bannerlord'da çıplak halde 60 kişiyi tek başına

Bannerlord’da çıplak halde 60 kişiyi tek başına yendi. Çektiği video ile ansızın Reddit’in en çok konuşulanları arasına giren oyuncunun videosunu, kesinlikle izlemelisiniz.

Mount & Blade II: Bannerlord uzun sürekli beklemenin ardından en sonunda çıkmıştı. Yaklaşık 8 yıllık geliştirme sürecinin ardından 30 Mart 2020 itibarıyla Steam üzerinde erken erişime giren oyun, yüz binlerce kişiye ulaşmıştı. Hatta Bannerlord, 2020’nin bugüne kadar en iyi çıkış yapan oyunu unvanını dahi eline geçirmişti.

Halihazırda Steam üzerinde anlık 224 bin oyuncu sayılarına kadar ulaşan Bannerlord, oyuncuların karantina günlerine ilaç gibi gelmişti. Uzun saatler oynandığı belli olan oyun için yayınlanan videolar ise birbirinden ilginçti. Bunlardan bir tanesi THEFABLED45 takma isimli Reddit kullanıcısından geldi.

Bannerlord’da çıplak halde 60 kişiyi tek başına yenmeyi başardı

Mount & Blade serisinin herhangi bir oyununu oynayanların bileceği üzere oyundaki dövüş mekanikleri bir hayli güzeldir. Daha doğrusu dövüş mekaniği kolay ve donuk gibi görünmesine karşın, ustalaşması bir hayli zordur. Hele çok sayıda düşmanla karşı karşıya geldiğinizde, hepsini birden yok etmek bir hayli güçleşir.

THEFABLED45 ise bugüne kadar eşine az rastlanır bir işin altından kalmayı başarmış. Üzerinde herhangi bir zırh ya da kalkan olmadan, 60 çapulcunun karşısına çıkan oyuncu, savaştan galibiyetle ayrılmış. Bunu başardığı anların videosunu ise Reddit üzerinden bizlerle paylaşmış.

Aslında Warband oynayanların hatırlayacağı üzere Thefabled45’in tekniği çok yabancı değil; Warband ilk çıktığınd birçok oyuncu bu yolla galibiyetler kazanıyorlardı. Oyuncular, Warband’a başlar başlamaz bulabildikleri en büyük kılıcı buluyorlar ve düşmanların karşısına böyle çıkıyorlardı.

Uzun kılıçlar, özellikle sadece kılıçlı düşmanların bulunduğu ekiplere karşı inanılmaz avantaj sağlıyordu. Kılıcı uzaktan savurup, kaçmaya devam ederek, devasa orduları tek başınıza alt edebiliyordunuz. Bu tekniği yeni oyuna taşıyan Bannerlord oyuncusu, gördüğümüz kadarıyla oldukça başarılı olmuş.

Exit mobile version