Baldur’s Gate 3 Twitch Drop Ödüllerini Kaçırmayın

Bir ön hazırlık yapmak isteyenler için...

Henüz Faerun diyarına ayak basamadıysanız da, Baldur’s Gate 3 Twitch Drop ödüllerini es geçmeyin. Ancak bunun için on günlük bir süreniz kaldı. Yani şimdilik elinizi çabuk tutmaya gerek olmasa da unutmayın. Kamp kıyafeti sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Baldur’s Gate 3’ün Xbox Series Versiyonu Epey Gecikecek


Hogwarts Legacy ve Diablo 4 fırtınalarının ardından, şimdi de Baldur’s Gate 3 fırtınası başladı ve şiddetlenerek devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Erken Erişim versiyonundan çıkarak PC oyuncuları ile tam anlamıyla buluşan oyun, eş zamanlı oyuncu sayısı olarak bomba gibi bir şekilde başlamıştı. Bu sayı SteamDB sayfasında güncel olarak 814.666 seviyesine kadar yükselerek Hogwarts Legacy için alarm çanlarını çalmaya başladı bile. Biz bu haberi yazar iken ise 395.473 kişi oynuyor görünüyordu.

Baldur's Gate 3'ün PC Versiyonu Erken Çıkacak

Baldur’s Gate 3 Twitch Drop Ödüllerini Kapmadan Geçmeyin

PlayStation 5 sürümü için bir aydan az bir zaman kalan Baldur’s Gate 3 oyununu henüz alamamışsanız, şimdilik teselli ikramiyesi babında Twitch ödülleri sizi bekliyor. Ancak bunun için 17 Ağustos 2023 Perşembe gününe kadar zamanınız var.

Öncelikli olarak Larian ve Twitch hesaplarınızı birbirine bağlamanız gerekiyor. Sonrasında ise, Baldur’s Gate 3 yayını yapan herhangi bir yayıncıyı iki saat kadar izlemeniz gerekiyor. Bunun karşılığında ise, Streamhopper Loafers, Channeler’s Trunks, Periwinkle Undergarments ve Chatterbox Tabard olmak üzere dört parçadan oluşan mor renkli kamp kıyafeti sizin olacak.

Ödüllerinizi envanterinizden talep ettikten sonra, eşyalarınız oyun içinde görünür hale gelecek ve dilediğiniz bir zamanda karakterinize giydirebileceksiniz. Ne var ki sadece kozmetik olup, istatistikler açısından herhangi bir avantaj sağlamayacak.

Baldur’s Gate 3 Konusu

Dungeons & Dragons masaüstü rol yapma oyununa dayanan oyunun hikayesi, Baldur’s Gate: Descent into Avernus sırasında yaşanan olayların aylar sonrasında geçiyor. Faerun diyarını istila eden zihinyüzenler, karakterimizi kaçırıyor ve beynimize bir parazit yerleştiriyorlar. Bu sayede gizemli güçler içimize uyanıyor. Bize düşen ise direnmek ve karanlığı karanlığa karşı kullanmak veya kötülüğün zirvesine ulaşmak arasında seçim yapmak olacak.

Exit mobile version