Baldur’s Gate 3 İçin Geliştiriciden Hoş Sürpriz!

Böyle bir fırsatı kim kaçırmayı ister?

Baldur's Gate 3 İçin Geliştiriciden Hoş Sürpriz!

Larian Studios, Baldur’s Gate 3 oyuncularına oldukça hoş bir sürpriz sunacağını duyurdu. Eğer oyunun Erken Erişim versiyonunu satın alırsanız, nihai sürüme geçiş sonrasında, Digital Deluxe sürümüne ücretsiz yükseltme hakkınız olacak. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Baldur’s Gate 3 Xbox Series İçin de Gelecek Mi?


Erken Erişim aşamasındaki yeni Baldur’s Gate oyunu, 2020 yılının Ekim ayı içerisinde satışa sunulmuştu. Zaman içerisinde yayınlanan sayısız güncelleme ile sürekli gelişen oyunun nihai sürümü ise 31 Ağustos 2023 tarihinde PC ve PlayStation 5 için eş zamanlı olarak çıkacak.

Baldur’s Gate 3 Oyuncularına Ücretsiz Sürüm Yükseltme Hakkı

Her ne kadar Larian Studios nihai sürümün çıkışı sonrasında bir zammın yapılmayacağını söylemiş olsa da, dünya genelindeki ekonomik durumunun beş ay içerisinde ne getireceğini bilemediğimiz için bir şey söylemek zor. Eğer bütçeniz el veriyor ise, oyunu Erken Erişim aşamasındayken almanız en iyisi olacaktır. Bunun için geliştirici ve yayıncı konumundaki Larian Studios tarafından yapılan sürpriz duyuru da bir nevi gerekçe olarak sayılabilir. 31 Ağustos 2023 öncesinde oyunu almış olan kullanıcılara, nihai sürüme geçiş ile Digital Deluxe sürümüne geçiş hakkı sunulacak.

“Peki bu özel sürümün içeriğinde ne var?” diye soracak olursanız, Divinity serisinden şarkıların bulunduğu Divinity Bard Şarkı Paketi, Rivellion’dan tablolar, oyunun başında erişebileceğiniz eşyaların bulunduğu Maceracı’nın Kesesi, yeni Baldur’s Gate oyununun dijital müzikleri, sanat kitabı ve karakter sayfaları bulunacak.

Baldur’s Gate 3 Konusu

Kaçırılmış, enfekte ve kayıp. Bir canavara dönüşüyorsun ama içindeki yozlaşma büyüdükçe gücün de büyüyor. Bu güç hayatta kalmana yardımcı olabilir ama bunun bir bedeli olacaktır. Parti içinde kurduğun güven bağı her yetenekten daha çok işine yarayabilir. Şeytanlarla, varlıklarla ve diğer kötücül dünya dışı güçlerle çatışmalara girerek Unutulmuş Diyarlar’ın kaderine karar vereceksin.

Exit mobile version