Baldur’s Gate 3’ün Deneme Sürümü Yayınlandı

Unutulmuş Diyarlar, yeni ziyaretçilerini bekliyor...

Eğer Baldur’s Gate 3‘ü almayı düşünüyor ama öncesinde bir denemek istiyorsanız, Sony Interactive Entertainment size bu fırsatı artık veriyor. Baldur’s Gate 3’ün deneme sürümü indirilebilir oldu. Ancak bunun için PlayStation Plus Deluxe abonesi olmanız lazım.


İlginiz Çekebilir: PS Plus Extra Kasım 2023 Oyunları Duyuruldu


Sony Interactive Entertainment tarafından Mart ayı içerisinde duyurulmuş olan yenilenmiş PlayStation Plus servisi, bildiğiniz gibi Essential, Extra ve Deluxe / Premium olmak üzere üç farklı plan sunuyor. Her birinin farklı avantajları ve buna bağlı olarak da farklı ücretlendirmeleri var.

Baldur's Gate 3 için Artık 2023 Yılını Bekleyeceğiz

Bu planlardan Deluxe / Premium, Essential ve Extra ile sunulanlara ek olarak, klasikler kataloğu ve oyun deneme sürümlerini de aboneler ile buluşturuyor. Japon teknoloji devi tarafından yapılan açıklamayla 70 dolar fiyat etiketine sahip olan oyunlar için geliştiricilere ve yayıncılara şart koşulan deneme sürümleri ile seçili oyunları izin verilen süre zarfında oynama fırsatımız oluyor. Bu listeye şimdi de Baldur’s Gate 3 de eklendi.

Baldur’s Gate 3’ün Deneme Sürümü PlayStation 5’te Yayınlandı

Sony Interactive Entertainment ve Larian Studios tarafından belirlenene göre, deneme sürümünü indiren oyuncular iki saat süreyle oynama fırsatı bulabilecekler. Bu sayede, kesin olarak satın almaya karar vermeden önceden nihai karara varabilmeniz mümkün olacak. Oyunun şu andaki standart sürüm fiyatının 1249 TL, içeriğinde ana oyuna ek olarak Divinity Ozan Şarkı Paketi, Özel Zar Teması, Rivellon Paketi Hazineleri, Maceracının Cebi ve daha başka içeriklerin bulunduğu Dijital Deluxe Sürüm fiyatının ise 1439 TL olduğunu söyleyelim.

PlayStation mağazasının oyun deneme sürümleri listesinde yer alan diğer oyunlar ise şöyle;

Exit mobile version