Back 4 Blood Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Pek çok sistem oyunu kaldırabilecek gibi görünüyor.

Back 4 Blood Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Back 4 Blood sistem gereksinimleri, oyunun çıkışına az bir zaman kala ortaya çıktı. Sisteminiz yeni oyunu kaldırmaya yeterli olacak mı? Detayları haberimizden alabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Forza Horizon 5 Sistem Gereksinimleri


Turtle Rock Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından da yayınlanacak olan Back 4 Blood, bu ay içerisinde PC (Steam), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak.

Oyunun hikayesi, Devil Worm felaketinin sonrasında geçiyor. Yaşanan salgının etkisiyle insan nüfusunun bir kısmının öldüğü ve geriye kalanların da enfeksiyon kaptığı olaylardan sonra bir grup afetzede, Ridden isimli düşmanı bertaraf etmek ve dünyayı eski haline döndürmeye çalışmak için her yeni görev ile gittikçe zorlaşan bir mücadeleye girişiyor.

Cleaners adı verilen dört kişilik bir afetzede grubunun başından geçenlerin anlatılacağı oyunu ister beraberinizdeki üç yapay zeka karakteri ile tek başınıza, isterseniz de kooperatif olarak üç arkadaşınız ile oynayabiliyorsunuz.

Ana senaryo modunun dışında, Back 4 Blood oyununda PvP ve çok oyunculu modları da bulunuyor. En fazla sekiz oyuncunun katılımda bulunabildiği PvP modunda arkadaşlarınız ile, çok oyunculu modlarda da arkadaşlarınıza karşı oynamanız mümkün oluyor.

Back 4 Blood Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Türkçe altyazı ve arayüz desteği ile satışa sunulacak oyunu eğer PC platformunda oynayacaksanız, en aşağı i5-6600 veya Ryzen 5 2600 işlemcili, 8 GB bellekli ve NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti veya AMD Radeon RX 570 ekran kartlı bir sisteme ihtiyacınızın olacağını söyleyelim.

12 Ekim 2021 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek olan Back 4 Blood için detaylı sistem gereksinimlerine aşağıdan bakabilirsiniz.

En Düşük Sistem Gereksinimleri

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version