Avatar: Frontiers of Pandora Sistem Gereksinimleri

Bilgisayarınız yeterli geliyor mu?

Avatar: Frontiers of Pandora sistem gereksinimleri, Ubisoft tarafından yapılan açıklama ile ortaya çıktı. Dört farklı başlık altında toplanan gereksinimler detayları ile sisteminizin yeterli olup olmadığına veya yeni bir sistem toplayacaksanız, nasıl bir yol izlemenizin gerektiğine bakabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir: Yeni Avatar: Frontiers of Pandora Oynanış Videosu


Oyunu ideal bir performans ile oynayabilmek için en aşağı AMD Ryzen 5 3600 veya Intel i7-8700K işlemcili, 16 GB bellekli ve AMD RX 5700, NVIDIA GTX 1070 veya Intel Arc A750 ekran kartlı bir sistem ihtiyacınız görecektir. En düşük, önerilen, hayran ve ultra olmak üzere dört farklı başlık altında toplanmış olan Avatar: Frontiers of Pandora sistem gereksinimleri için aşağıya bakabilirsiniz.

Avatar Frontiers of Pandora Görüntüleri Sızdırıldı

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Hayran Gereksinimleri

Ultra Gereksinimler

Son olarak, oyunun PC versiyonunda ışın izlemeli yansımalar ve gölgeler desteklenecek. Bunların dışında, Gölge Kalitesi (Shadow Quality) ve Düzgün Yansımalar’a (Specular Reflections), Dağınık Yansımalar’a (Diffuse Reflections), Hareket Bulanıklığı’na (Motion Blur) ve daha pek çok şeye kadar ayarlamalar yapabileceğiz.

Avatar: Frontiers of Pandora ayrıca işlemcinizin ve ekran kartınızın performansını sınayabileceğiniz bir test aracı ile gelecek iken, AMD ile yapılan ortaklık anlaşması neticesinde FSR 2.0 teknolojisi ultra geniş ekranlarda desteklenecek. Her ne kadar GeForce RTX sahipleri için DLSS teknolojisi de kullanılabilecek olsa da, performansın ne yönde olacağı merak konusu.

Yüksek tazeleme oranları ve çoklu çekirdek işlemcilerin desteklenecek olmasının yanı sıra kullanıcılar donanımlarına ve yaptıkları ayarlara bağlı olarak 60 FPS üstü akıcılıkta oynayabilecekler. Diğer bir deyişle, kare hızı kilidi olmayacak.

Exit mobile version