Avatar: Frontiers of Pandora Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Ön-sipariş ile satın alabiliyorsunuz...

Avatar Frontiers of Pandora Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Uzun zamandır geliştirilme aşamasında olduğunu bildiğimiz Avatar: Frontiers of Pandora oynanış fragmanı ile Ubisoft Forward sırasında karşımıza çıktı. Ayrıca oyunun çıkış tarihi de belli oldu. Şimdiden ön-sipariş ile satın alabiliyorsunuz.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft’un Star Wars Oyunu Duyuruldu: Star Wars Outlaws


Hemen aşağıdan izleyebileceğiniz oynanış fragmanında, insanlar tarafından çocukken kaçırılmış olan bir dişi Na’vi karakterini yöneteceğiz. On beş yıl sonra uyanan karakterimiz, kendi türündekiler ve kültürü ile yeniden buluşmak ve diyarını istilacılardan kurtarmak durumunda olacak.

Avatar: Frontiers of Pandora Oynanış Fragmanı

İlk filmdeki olayların sonrasında geçecek ve bizi gezegenin batısına götürecek olan Avatar: Frontiers of Pandora, özgün bir hikaye, yeni mekanlar ve dahası ile karşımıza çıkacak.

Yayınlanan fragmana ek olarak oynanış kısımları ile sinematik sahnelerin harmanlanarak hazırlandığı, hikaye, oynanış ve dahasına değinilen bir oynanışa genel bakış videosu da yayınladılar. Harita üzerindeki bölgelerin ve yerleşkelerin de ekranımıza geldiği Demoda Ikran adı verilen binek hayvanımız ile yapacağımız seyahat mekanikleri gösteriliyor. Gördüğümüz üzere bu kısımlarda üçüncü kişi bakış açısından devreye girecek, ama oyunu normalinde birinci kişi bakış açısı üzerinden oynayacağız.

Kooperatif olarak iki oyunculu oynayabileceğimiz oyunda havada gidebileceğimiz Ikran dışında, yerde gezmek için de kullanabileceğimiz binek hayvanlar olacak. Senaryo boyunca farklı kabileler ve klanlar ile karşılaşacak, insanlar ile çatışmaya girecek, RDA tesislerini dağıtabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceğiz. Çatışmalar farklı oynanış stillerinde ustalaşmaya olanak tanıyacak iken, birden fazla silah ve yetenek kombinasyonunu uygulayabilmemiz de mümkün olacak.

Son olarak, etraftan toplayabileceğimiz kaynaklar ile farklı ve tek kullanımlık eşyalar üretebileceğiz. Gizlilik ve hem havada hem de karada binek hayvanlar ile çatışmalara girebilecek olup, çeşitli yetenekler ile karakterimizi geliştirebileceğiz.

PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Avatar: Frontiers of Pandora, 7 Aralık 2023 tarihinde satışa sunulacak. Halihazırda PlayStation ve Ubisoft mağazalarından ön-sipariş ile satın alabildiğiniz oyunun ön-sipariş hediyesi ise The Child of Two Worlds Pack içeriği olacak.

Exit mobile version