Avatar: Frontiers of Pandora İnceleme Puanları

Pandora gezegenine dönüş!

Avatar Frontiers of Pandora İnceleme Puanları

Yılın merakla beklenen bir diğer oyunu, yarın itibarıyla satışa sunulacak. Bunun öncesinde, Avatar: Frontiers of Pandora inceleme puanları da yayınlandı. Bakalım bizi Pandora gezegeninin farklı noktalarına götürecek olan oyun beğenilmiş mi? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Like A Dragon Gaiden İnceleme Puanları


Bize özgün bir hikayenin anlatacağı Avatar: Frontiers of Pandora oyununda, çocukken insanlar tarafından kaçırılmış olan bir dişi Na’vi karakterinin rolüne bürüneceğiz. On beş yıl sonra uyanacak ve kendi türümüzdekiler ve kültürümüz ile yeniden buluşmak amacında olacağız. Elbette aynı zamanda diyarımı istilacılardan kurtarmaya da çalışacağız.

Avatar: Frontiers of Pandora İnceleme Puanları

Massive Entertainment tarafından SnowDrop Engine ile geliştirilmiş olan oyun PC (Ubisoft Connect), PlayStation 5 ve Xbox Series için satışa sunulacak. Bugün itibarıyla kalkan ambargo sonrasında da Avatar: Frontiers of Pandora inceleme puanları ortaya çıkmaya başladı. Şu anlık genel ortalama 74 / 100 iken, bunun PC tarafı için de geçerli olduğunu görebiliyoruz. PlayStation 5 ve Xbox Series taraflarında ise henüz sadece birer puanlamanın yapılmış olduğunu da söyleyelim.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Hayran Gereksinimleri

Ultra Gereksinimler

Son olarak, oyunun PC versiyonunda ışın izlemeli yansımalar ve gölgeler desteklenecek. Bunların dışında, Gölge Kalitesi (Shadow Quality) ve Düzgün Yansımalar’a (Specular Reflections), Dağınık Yansımalar’a (Diffuse Reflections), Hareket Bulanıklığı’na (Motion Blur) ve daha pek çok şeye kadar ayarlamalar yapabileceğiz.

Avatar: Frontiers of Pandora ayrıca işlemcinizin ve ekran kartınızın performansını sınayabileceğiniz bir test aracı ile gelecek iken, AMD ile yapılan ortaklık anlaşması neticesinde FSR 2.0 teknolojisi ultra geniş ekranlarda desteklenecek. Her ne kadar GeForce RTX sahipleri için DLSS teknolojisi de kullanılabilecek olsa da, performansın ne yönde olacağı merak konusu.

Yüksek tazeleme oranları ve çoklu çekirdek işlemcilerin desteklenecek olmasının yanı sıra kullanıcılar donanımlarına ve yaptıkları ayarlara bağlı olarak 60 FPS üstü akıcılıkta oynayabilecekler. Diğer bir deyişle, kare hızı kilidi olmayacak.

 

Exit mobile version