Avatar: Frontiers of Pandora Görüntüleri Sızdırıldı

Dahası yolda...

Avatar Frontiers of Pandora Görüntüleri Sızdırıldı

Yeni Avatar: Frontiers of Pandora görüntüleri, ScriptLeaksR6 isimli Twitter kullanıcısı tarafından sızdırıldı. Görünüşe göre, yakın bir zamanda yeni bir oynanış videosu da göreceğiz. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Ghostwriter AI ile Ubisoft, NPC Diyalogları Oluşturacak


Ubisoft, LightStorm ve Disney işbirliğinde Massive Entertainment tarafından Snowdrop motoru ile PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan Avatar: Frontiers of Pandora, 2021 yılının Haziran ayındaki Ubisoft Forward sırasında duyurulmuştu. Hikayede bir Na’vi rolünde olacak ve Pandora gezegeninin hiç görmediğimiz yerlerine seyahat edeceğiz. Çeşitli yaratıkların yaşamakta olduğu bu bölgede, hem dünyayı keşfedecek hem de RDA güçleri ile mücadeleye gireceğiz.

Yeni Avatar: Frontiers of Pandora Görüntüleri Ortaya Çıktı

Zaman içerisinde pek çok kez ertelenen oyun için net bir çıkış tarihi belirlenememiş olup, 2023 – 2024 finansal yılı işaret edilmişti. Fransız yayıncı uzun zamandır ağzına Avatar: Frontiers of Pandora adını almıyordu, ama görünüşe göre yakında bir zamanda yeni bir oynanış videosu yayınlanacak. Bu bilginin kaynağı ise, oyuna dair iki ekran görüntüsünü sızdırmış olan ScriptLeaksR6 isimli Twitter kullanıcısı:

Daha önceden Rainbow Six ile ilgili bilgileri düzenli olarak sızdıran ve duyurusu öncesinde Assassin’s Creed Mirage oyununu da sızdırmış olan ScriptLeaksR6 tarafından paylaşılan görüntülerde, hem muhtemel karakterimizi bir ihtimal hızlı seyahat için kullanacağımız bir ejderha üzerindeyken hem de birinci kişi bakış açısından oynanışı anını görebiliyoruz. Karakterimizi bir AMP robotuna nişan almış iken görebiliyoruz.

Exit mobile version