Atomic Heart PC Gereksinimleri Güncellendi

Xbox konsollarında ön-yüklemeye açıldı.

Atomic Heart PC Gereksinimleri Güncellendi

Mundfish tarafından geliştirilen Atomic Heart, 21 Şubat 2023 Salı günü satışa sunulacak. Unreal Engine 4 motorunun kullanıldığı aksiyon rol yapma oyunu, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series kullanıcıları ile Focus Entertainment yayıncılığında buluşturulacak. İlk günden de Game Pass abonelerinin de erişimine açık olacak. Önümüzdeki iki haftalık bir zaman kalmış iken Atomic Heart PC gereksinimleri de netleşti.


İlginizi Çekebilir: Amnesia: The Bunker PC Gereksinimleri


Atomic Heart PC Gereksinimleri

Geliştirici tarafından verilen detaylara göre, Intel Core i5-2500 veya AMD Ryzen 3 1200 işlemcili, 8 GB bellekli, NVIDIA GeForce GTX 960 veya AMD Radeon R9 380 ekran kartlı bir sistem ile oyunu asgari koşullarda rahat bir şekilde oynayabileceksiniz. En Düşük (30 FPS), En Düşük (60 FPS), Orta, Yüksek, Ultra ve Ultra 4K olmak üzere altı farklı başlık altında toplanmış olan gereksinimlere detaylı bir şekilde aşağıdan göz atabilirsiniz.

En Düşük Gereksinimler (30 FPS)

En Düşük Gereksinimler (60 FPS)

Orta Gereksinimler

Yüksek Gereksinimler

Ultra Gereksinimler

Ultra 4K Gereksinimler

Atomic Heart Konusu

Oyunun hikayesi, 1930’lu ve 1960’lı yılları arasında Sovyetler Birliği topraklarında ama internet, hologramlar ve robotların çoktan icat edildiği alternatif bir gerçeklikte geçiyor. P-3 kod adlı ruhsal dengesi bozuk bir KGB ajanı rolünde olacak ve iletişimin gizemli bir şekilde kesildiği üretim tesisini araştırmak için hükümet tarafından bölgeye gönderileceğiz.

Exit mobile version