Atomic Heart, Kış Mevsiminde Satışa Sunulacak

Tam çıkış tarihi yakında açıklanacakmış...

Atomic Heart, Kış Mevsiminde Satışa Sunulacak

Mundfish tarafından geliştirilmekte olan Atomic Heart, GamesCom 2022 fuarından sonra tekrar karşımıza çıktı. Ancak bu yeni gelişmenin bir iyi bir de kötü yanı var. Kötü yanı, oyunu oynayabilmek için biraz daha bekleyeceğiz. İyi yanı ise, ünlü bir yayıncı ile anlaşılmış olması. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Evil West Çıkış Tarihi de Ertelendi


2017 yılının Temmuz ayında duyurulmuş olan Atomic Heart, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor. Hikaye olarak 1930’lu ve 1960’lı yıllar arasındaki Sovyetler Birliği topraklarında ama internet, hologramlar ve robotların çoktan icat edildiği alternatif bir gerçeklikte geçecek. Ana karakterimiz ise hükümet tarafından sessizliğe gömülen üretim tesisi araştırması için gönderilen P-3 kod adlı ruhsal dengesi bozuk bir KGB ajanı olacak.

Bir süredir yeni bir haber alamadığımız oyun, GamesCom 2022 fuarı ile geri dönüş yaptıktan sonra, bugün itibarıyla dünya genelindeki yayıncılık için Focus Entertainment ile anlaşıldığı hem de kış mevsimine ertelendiği duyuruldu. Diğer bir deyiş ile Aralık, Ocak veya Şubat aylarından birisinde satışa sunulabilir. Haliyle 2023 yılına kalmış da olabilir.

Erteleme kararı ise söylenene göre mümkün olabildiğince cilalamak ve olabilecek en üst kalitede bir deneyim sunabilmek, geliştirici ekibin önceliğiymiş. Bununla birlikte, kesin çıkış tarihinin ise yakın bir zamanda açıklanacağı söylenmiş.

Resmi duyuruya istinaden açıklama yapan Mundfish Üst Yöneticisi Robert Bagratuni, “Beş yıl önce bu stüdyoyu kurduğumuzda, kendimize dünya genelindeki milyonlarca kişiyi memnun edecek dünya sınıfı bir oyun yapma hedefi koymuştuk. Ve şimdi, riskler hiç olmadığı kadar yukarıdayken, en nihayetinde yıllar boyunca biriktirdiğimiz hareket gücünü bırakmak için hazırız. Böylesine deneyimli bir yayıncı ile çıkışa varmaktan daha fazla mutlu olamazdık ve Focus Entertainment’ın oyunun yaklaşan çıkışını gerçekten olağanüstü hale getireceğinden şüphemiz yok.” yorumunda bulundu.

Focus Entertainment Sorumlu İş Geliştirme Başkanı Julien Ramette ise Robert Bagratuni ve ekibinin yaratıcı beyinlerinden etkilendiklerini dile getirir iken, ilk oyunları için koydukları standartların gerçek anlamda bir başarı olduğunu da sözlerine ekledi. Bununla birlikte Ramette, Atomic Heart oyununun özgün ve yeni nesil deneyim arayan oyuncular için ilaç olacağını da söyledi.

 

Exit mobile version