Atomic Heart için CES 2023 Fragmanı

Buluşmaya az bir zaman kaldı...

Atomic Heart için CES 2023 Fragmanı

NVIDIA, Atomic Heart için muazzam bir CES 2023 fragmanı yayınlandı. GeForce RTX ile göz alıcı bir görselliğin olduğu fragmanı kaçırmayın. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: NVIDIA CES 2023 Sırasında Yeni Duyurulara İmza Attı


CES 2023, 3 Ocak 2023 itibarıyla yani dün başladı. Hem teknoloji hem de oyun sektörünün önde gelen şirketleri sunumlarını gerçekleştirir iken, bu teknolojiler ile desteklenen oyunlar için de fragmanlar yayınlanıyor. Atomic Heart da bunlardan bir tanesi oldu.

Mundfish tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından da yayınlanacak olan oyun, 21 Şubat 2023 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulacak ve ilk günden Game Pass abonelerinin de erişimine açık olacak.

Atomic Heart CES 2023 Fragmanı Büyülüyor

Ekran kartı üreticisi NVIDIA, Special Address sırasında Atomic Heart oyununa da yer verdi ve GeForce RTX için özel olarak hazırlanmış ve göz alıcı görünen bir fragman ile karşımıza çıktı. Işın izleme teknolojisi ile görsel anlamda epey gelişen oyun, senaryonun geçtiği ortamlardan karşımıza çıkacak olan düşmanlara kadar son derece berrak görünüyor. Fragmanda ayrıca kullanacağımız silahları ve karakterimizin özel yeteneklerini görebiliyor iken, bol bol çatışma ile aksiyonun dibine vurulacağı her halinden de belli oluyor.

Hikaye olarak oyun bizi 1930’lu ve 1960’lı yıllar arasındaki Sovyetler Birliği topraklarında ama internet, hologramlar ve robotların çoktan icat edildiği alternatif bir gerçekliğe götürecek. Ana karakterimiz ise sessizliğe gömülen üretim tesisi araştırması için hükümet tarafından gönderilen P-3 kod adlı ruhsal dengesi bozuk bir KGB ajanı olacak.

Atomic Heart Sistem Gereksinimleri

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version