Atomic Heart’ın Annihilation Instinct İçeriği Ağustos’ta Geliyor

Senaryodaki işimiz henüz bitmedi...

Atomic Heart'ın Annihilation Instinct İçeriği Ağustos'ta Geliyor

Geliştiriciliği Mundfish ve yayıncılığı da Focus Entertainment tarafından üstlenilmiş olan Atomic Heart’ın Annihilation Instinct içeriği Ağustos ayının başlarında yayınlanacak. Ana senaryonun devamında yaşananları göreceğimiz bu içeriğin dışında, yeni güncelleme ile oyuna New Game+ seçeneği de eklendi.


İlginizi Çekebilir: Dead Island 2 İçin Yeni Hikaye Genişlemeleri Gelecek


Bizi 1930’lu ve 1960’lı yılların Sovyetler Birliği döneminin alternatif gerçekliğine götüren Atomic Heart, ruhsal dengesi bozuk P-3 kod adlı bir KGB ajanının rolüne büründürüyor. Hedefimiz ise iletişimin gizemli bir şekilde kesildiği üretim tesisini araştırmak.

Atomic Heart’ın Annihilation Instinct İçeriği Ne Zaman Geliyor?

Her ne kadar geçtiği dönemi bir hayli iyi şekilde yansıtsa da, oynanış tarafında bekleneni pek de vermemiş olan oyun için geliştirilmekte olan Annihilation Instict içeriğinin PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için çıkış tarihi 2 Ağustos 2023 olarak duyuruldu.

Hikayeyi kaldığı yerde devam ettirecek ve Mendeleev kompleksi ve etrafını çeviren bataklıkta geçek olan içerikte, hem distopik dünyaya ne olduğunu hem de NORA hakkındaki gerçeği öğreneceğiz.

Şekil değiştiren yeni bir karaktere ve düşmanlara ek olarak iki yeni silah ve zamanı yönetebileceğimiz yeni bir yetenek de oyuna eklenecek.

Son olarak, eğer Atomic Heart oyununun zorluğu sizi kesmedi ise 1.8.0.0 versiyonlu yeni güncelleme ile eklenen New Game+ modu emrinize amade diyelim. Nereden geliyor bu zorluk diye soracak olursanız, oyundaki en güçlü düşmanlarımızın yeni direnç ve saldırı efektleri olacak. Bunlar da farklı renkler ile sergilenecek. Önceden açmış olduğumuz yetenekler ve silahlar yeni oyuna taşınacağı gibi, düşmanlarımız ile başa çıkabilmek için her birine fazlası ile ihtiyacımızın olacağı da söylenmiş.

Eğer Atomic Heart oyununu denemeden satın almayı istemiyorsanız, Steam mağazası üzerinden oynanabilir bir demonun yayınlandığını belirtelim. Şimdiden keyifli oyunlar dileriz.

Exit mobile version