Atlas Fallen Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Kısa ama fikir veriyor...

Atlas Fallen Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Focus Entertainment ve Deck13 Interactive, bu ayın başlarında yapılan duyurunun ardından, ilk Atlas Fallen oynanış fragmanı ile karşımıza çıktılar. Oldukça kısa bir fragman olsa da, az çok fikir sahibi olabiliyoruz.


İlginizi Çekebilir: Yeni The Lord of the Rings: Gollum Hikaye Fragmanı


Deck13 Interactive tarafından PC (Steam), PlayStation 5 ve Xbox Series geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından da yayınlanacak olan Atlas Fallen için çıkış tarihi, bu ayın başlarında duyurulmuştu. Eğer bir erteleme haberi ile karşılaşmaz isek 16 Mayıs 2023 tarihinde çıkacak olan oyunda, insanlığı yozlaşmış tanrıların baskısından kurtarmaya çalışacağımız bir maceraya atılacağız. Pek çok tehlikeye ek olarak, geçmişe dair gizler ve parçalar bizleri bekleyecek. PlayStation, Steam ve Xbox mağazalarından ön-sipariş ile satın alabileceğiniz Atlas Fallen için ilk oynanış fragmanı yayınlandı.

Atlas Fallen Oynanış Fragmanı

Çatışma mekaniklerinin ön planda olduğu fragmanın başlangıcında, senaryo boyunca ziyaret edeceğimiz mekanların birkaçını görüyoruz. Devamında ise karşımıza çıkacak olan yaratıklar ve yine farklı mekanlara ek olarak karakterimizin yeteneklerini, Darksiders ve Monster Hunter oyunlarını anımsatan aksiyon dolu çatışmalar ekranımıza geliyor.

 

Bu hali ile eğlenceli bir deneyimin bizleri bekliyor gibi görünüyor. Elbette ilerleyen zamanlarda uzun metrajlı gösterimler ile daha fazla detayın ortaya çıkması ile genel tablo büyük ölçüde oluşmuş olacak ve Atlas Fallen oyununun ne kadar iddialı olduğunu da daha iyi bir şekilde göreceğiz.

Oynanış fragmanına ek olarak, US PlayStation Blog üzerinden yapılan yeni paylaşım ile zırh eldiveni silahları ve Momentum ve seyahat yetenekleri de detaylandırıldı. Söylenene göre, ilk etapta Catalyzer Piece’leri ve Shard’ları toplayarak Gauntlet’i yeniden şekillendirmemiz gerekecekmiş. Paylaşımda üç silaha yer verilmiş. Bu silahlardan Dunecleaver, alan hasarı veren ağır saldırılar için ideal olup hem bir düşmanın dengesini bozmak için balta veya topluluk kontrolü için çekiç de olabilir. Sandwhip seri olup hareket kabiliyeti seçenekleri sunar iken, Knuckledust ise tek başına dolaşan düşmanlar için ideal bir kullanım sunacakmış.

Tek seferde iki silah kullanabiliyor iken, çaplarını ve güçlerini arttırarak çatışmalarda bize Momentum kazandıracakmış. Zırh eldivenleri seyahat konusunda da kolaylık sağlayacaklarmış. Air Dash yeteneğini de kullanarak uzak mesafelere gidebilecekmişiz.

Exit mobile version