Asus ROG Phone 5 Özellikleri Sızdırıldı

Asus ROG Phone 5 Özellikleri Nasıl Olacak?

Mobil oyuncuların gözdesi haline gelen Asus ROG Phone serisi, çok yakın bir zamanda yeni bir modelle güncellenecek. Bu kapsamda geçtiğimiz saatlerde yayınlanan raporlar ve sızıntılarla birlikte Asus ROG Phone 5 özellikleri ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Huawei Mate 40 Hakkında Her Şey!


Asus I005DA model numarasına sahip olan ve ilk kez aralık ayında ortaya çıkan ROG Phone 5, en az iki farklı varyanta sahip olacak gibi gözüküyor. Bunlardan birisinde 8 GB RAM bulunacakken, bir diğerinde ise 16 GB RAM bulunacak. Tabii bir ihtimal 12 GB RAM barındıran üçüncül bir varyantın olabileceğini de düşünebiliriz.

Geekbench üzerinde tekrar ortaya çıkan ROG Phone 5, aldığı yüksek puanlarla birlikte performansa yönelik ciddi hedeflerini ortaya koymuş oluyor.

Asus ROG Phone 5 Özellikleri

Asus ROG Phone 5 Özellikleri Neler?

Tabii ki burada yer alan bilgiler değişiklik gösterebilir ancak elimizdeki bilgiler doğrultusunda 6.78 inç boyutunda AMOLED panele sahip bir ekran ile karşılaşacağız. Bu arada modelin arka panelinde nispeten daha küçük ikincil bir ekranın da olabileceği iddia ediliyor.

Bu cihazın bir oyuncu telefonu olacağını göz önüne alırsak Snapdragon 888 tam da bu hedefe yönelik bir işlemci olabilir. Bu işlemci 8 GB / 16 GB RAM ve 1 TB’a kadar depolama birimi ile desteklenecek.

Kamera tarafındaki detaylar şu aşamada kısıtlı olsa da modelin önde tekli arkada ise üçlü kamera kurulumu ile kutudan çıkacağı ifade ediliyor.

Son olarak çift hücreli batarya teknolojisine sahip olacak olan ROG Phone 5’te 6.000 mAh kapasitesinde bir batarya bulunacak ve bu batarya 65W kablolu hızlı şarj desteği ile birlikte gelecek.

Asus ROG Phone 5 Çıkış Tarihi

Henüz ROG Phone 5’in resmi lansman tarihi bilinmiyor olsa da şirketin geçmiş takvimlerini göz önüne aldığımızda mart sonu ile nisan ortası arasındaki bir dönemi  en uygun seçenek olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Exit mobile version