ASUS ROG Ally Çıkış Tarihi Mayıs’ta Belli Olacak

Steam Deck rakibi, ne zaman çıkıyor?

1 Nisan 2023 tarihinde tanıtıldığı için ilk anda şaka olduğu düşünülen taşınabilir el konsolu için önümüzdeki ay yeni bir etkinlik düzenlenecek. Yakın bir zaman önce yapılan duyuru ile ASUS ROG Ally çıkış tarihi de bu etkinlik sırasında belli olacak.


İlginizi Çekebilir: Star Trek: Resurgence Çıkış Tarihi Belli Oldu


Tayvan menşeli telefon ve bilgisayar donanımı ve elektronik şirketi ASUS, taşınabilir el konsolu ROG Ally’yi bu ayın başlarında duyurmuştu. Epic Games ve Steam mağazaları ile uyumlu bir Windows işletim sisteminin olacağı cihazda, Ryzen Z1 işlemci, RDNA 3 ekran kartı, yedi inç boyutunda ve 120Hz tazeleme oranına sahip 1080p ekran, 16 GB LPDDR5 bellek, 512 GB PCIe 4.0 SSD ve Dolby Atmos desteği bulunacak.

0_Screenshot_11

ASUS ROG Ally Çıkış Tarihi Ne Zaman?

İlk etapta Amerika ve Birleşik Krallık ülkelerinde satışa sunulacak olan ASUS ROG Ally için 11 Mayıs 2023 tarihinde yeni bir etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlikte, cihazın çıkış tarihinin ve fiyat bilgisinin de belli olması bekleniyor. Yakın bir zamanda Best Buy üzerinden ön-siparişe açılacak olan cihaz için hatırlatıcı oluşturabilmek mümkün oluyor.

Şu an için herhangi bir fiyat bilgisi verilmiş değil, ama bir süre önce açıklama yapan ASUS temsilcisi tarafından 1000$ altında bir fiyatın olacağı söylenmişti. Doğrudan Steam Deck için bir rakip olacağını ve Valve cihazının en üst modelinin de yuvarlak hesap 650$ olduğunu düşünürsek, belirlenecek olan fiyatın da bu seviyede olmasını bekleyebiliriz. Çıkış gününe fazla bir zaman kalmadığı için, fiyat etiketini öğrenmek için de önümüzde fazla bir zaman kalmadı.

Exit mobile version