Assassin’s Creed Valhalla Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek

Viking çağı sizi çağırıyor...

Assassin's Creed Valhalla Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynanabilecek

Assassin’s Creed Valhalla sınırlı süreli ücretsiz olarak oynanabilecek. Son oyunu henüz oynamamışsanız, bu fırsatı kaçırmayın deriz. Peki hangi tarihlerde ve hangi platformlarda ücretsiz oynamak mümkün olacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Küçük Ölçekli Assassin’s Creed Oyunu Geliştiriliyor Olabilir


Ubisoft Montreal liderliğinde on dört stüdyo tarafından geliştirilmiş olan oyun, 10 Kasım 2020 tarihinde PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series için satışa sunulmuştu. Bu defa Viking çağına gittiğimiz oyunda, Eivor isimli bir baskıncı ve beraberindekilerin hikayesi anlatılıyor.

Norveç topraklarındaki savaşlardan dolayı tükenen kaynaklara bağlı olarak ülkeyi terk etmek zorunda kalmış Norveçli bir grubun lideri Eivor rolünde olup, grubumuzun geleceğini güvence altına almak için çıktığımız yolculuğumuzda, İngiltere topraklarına uzanıyor ve hem kendimiz hem de grubumuz için yepyeni bir gelecek inşa etmeye çalışıyoruz.

Bildiğiniz gibi Fransız yayıncı, popüler oyunlarını daha fazla kitleye ulaştırabilmek ve aktif oyuncu sayısını arttırabilmek adına Bedava Hafta Sonu programı düzenliyor. Son olarak Riders Republic için düzenlenen ve oyunculara oyunu sınırlı süreliğine olsa da hiçbir kısıtlama olmaksızın oynattıran bu program, Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım neticesinde Assassin’s Creed Valhalla ile geri dönecek.

Assassin’s Creed Valhalla Sınırlı Süreli Ücretsiz Oynama Fırsatı

Assassin’s Creed Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile son oyun için planlanan 2022 içerik yol haritasının detayları ortaya çıktı. Buna göre, bugün yayınlanan 1.5.0 güncellemesinin ardından, 24 Şubat 2022 Perşembe günü TSİ 12:00 – 28 Şubat 2022 Pazartesi günü TSİ 22:00 arasında Viking temalı oyun bütün platformlarda sınırlı süreli ücretsiz olarak oynanabilecek.

Ubisoft Connect, PlayStation mağazalarından halihazırda önyükleme yapabileceğiniz oyunun deneme süreci boyunca hiçbir içerik kısıtlaması olmayacağı için, istediğiniz her şeye bakabilmeniz de mümkün olacak. Tam sürüme olası bir geçiş kararı almanız durumunda indirimli satış söz konusu olacak iken, kaydettiğiniz aşamanın tamamı da eksiksiz olarak aktarılacak. Haliyle sıfırdan başlama durumu olmaksızın maceranıza tam gaz devam edebileceksiniz.

Son olarak, 13 Aralık 2021 tarihinde duyurulmuş olan üçüncü genişletme paketi olan Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök ise 10 Mart 2022 tarihinde PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series platformlarında eş zamanlı olarak satışa sunulacak. Bu genişletme paketi ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version