Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris Çıkış Tarihi Duyuruldu

Assassin’s Creed serisinin en güncel üyesi konumunda olan Valhalla, pek çok oyuncunun gönlünü fethetmeye hazırlanan yeni bir DLC ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz saatlerde yapılan resmi açıklamalarla birlikte Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris çıkış tarihi ortaya çıkmış oldu. Peki yeni DLC ne zaman kullanıma sunulacak?


Benzer İçerik: Valhalla Başarıdan Başarıya Koşuyor!


Assassin’s Creed Valhalla Siege of Paris Ne Zaman Çıkacak?

Ubisoft tarafından yapılan resmi açıklamalara göre AC Valhalla Siege of Paris, 12 Ağustos 2021 tarihinde tüm platformlar için eş zamanlı olarak kullanıma sunulacak.

Paris kuşatmasını konu edinecek olan DLC, oyuncuları Fransa’nın tarihi kökeni ile yüz yüze getirecek. Ubisoft’un atmosfer tasarımındaki başarısını göz önüne aldığımızda, Siege of Paris keyifle oynayabileceğiniz bir genişletme olacaktır.

Assassins Creed Valhalla Siege of Paris

Assassin’s Creed Valhalla Hakkında

Şanlı bir mücadeleye atılan efsanevi bir Viking olarak oyna. Düşmanlar üzerine akınlar yap, yerleşimlerini genişlet, siyasi gücünü pekiştir.

Assassin’s Creed Valhalla’da şanlı bir mücadeleye atılan Viking akıncısı Eivor olarak oyna. Erken Orta Çağ İngiltere’sini keşfederken, düşmanlar üzerine akınlar yap, yerleşimlerini genişlet, egemenliğini pekiştir.

Sakson kaleleri ve ordularına karşı efsanevi Viking akınlarını komuta et, zenginlikleri ele geçirip halkına sun. Güçlü çift silahlar kullanarak Vikinglere özgü içgüdüsel savaş tarzını deneyimle.

Assassin’s Creed tarihindeki en fazla düşman çeşitliliği ile kendine meydan oku. Yapacağın seçimler ve vereceğin kararlarla karakterinin ve klanının kaderini tayin et. Norveç kıyılarından İngiltere krallıklarına uzanan bir Orta Çağ açık dünyasını keşfet. Klan yerleşimlerini genişleterek deneyimini kişiselleştir.

Dikkat: Aşağıda yer alan bilgiler, bir sızıntıya ait olup haberin orijinal metnidir. Metnin resmi bilgilerle güncellenen kısmı yukarıda yer almaktadır.

Eski Metin (Sızıntı)

CriptAssassINI tarafından görüntülenen bir menüde, Siege of Paris için belirlenen çıkış tarihi 05 Ağustos 2021 olarak belirlenmiş durumda. Yani serinin ikinci DLC’si, önümüzdeki ayın başında kullanıcılarla buluşabilir gibi gözüküyor.

Bu arada kısa bir süre için yayında kalan bu menünün, birkaç dakika gibi yine oldukça kısa bir sürede yayından kaldırıldığını hatırlatmak isteriz. Tabii ki mevcut durumda çıkış tarihi hakkında net bir açıklama beklemek daha doğru olacaktır.


Peki siz bu Siege of Paris hakkında ne düşünüyorsunuz? Valhalla’yı oynadınız mı ve oynamaya devam ediyor musunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version