Assassin’s Creed Valhalla – Forgotten Saga, Haftaya Geliyor

Ana oyuna sahip herkes oynayabilecek...

Assassin's Creed Valhalla - Forgotten Saga, Haftaya Geliyor

Fransız yayıncı, yaptığı duyuru ile Assassin’s Creed Valhalla – Forgotten Saga modunun yeni güncelleme ile ana oyuna ekleneceğini duyurdu. Yakın bir zaman önce de yeni mod ile ilgili yeni bir video yayınlandı. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök İnceleme


Bildiğiniz gibi bu yıl, Assassin’s Creed serisinin on beşinci yılı kutlanıyor. Ubisoft da Eylül ayına kadar sürecek olan kutlamalar kapsamında, Mastery Challenge Pack 2 ve Armory’ye ek olarak, Assassin’s Creed Valhalla için yeni aktiviteler, Origins için ücretsiz deneme sürümü ve haftalık kutlamalar ile oyuncuların karşısına çıkmaya devam edecek. Ayrıca kutlama sayfası üzerinden her hafta farklı oyunlar için içerikler ve ödüller dağıtılmaya devam edilecek.

Geçtiğimiz ayın ortalarına doğru bir duyuru yapmış olan Fransız yayıncı, ikinci yılında da desteklemeye devam ettiği Assassin’s Creed Valhalla için Forgotten Saga adı altında bir rogue-lite oyun modunun yayınlanacağı duyurmuştu.

Assassin’s Creed Valhalla – Forgotten Saga Ücretsiz Olacak!

Serinin Twitter hesabı üzerinden yapılan yeni paylaşımla, hem 1.6.0 versiyonlu yeni Assassin’s Creed Valhalla güncellemesinin ve Forgotten Saga’nın 2 Ağustos 2022 Salı günü yayınlanacağı hem de Sigrblot Festival’ın 4 – 25 Ağustos 2022 tarihleri arasında geri dönüş yapacağı duyuruldu. Ücretsiz olarak yayınlanacak olan bu moda, oyuna sahip olan herkes erişim sağlayabilecek. Youtube kanalından yeni bir video yayınlayan Ubisoft, biz oyunculara Forgotten Saga ile ilgili detaylar veriliyor.

Beş dakikaya yakın uzunluğu olan videoda, dört bölgesini ziyaret edeceğimiz Niflheim diyarındaki meydan okumalar ekranımıza geliyor. Ayrıca yeteneklerin nasıl açıldığını, aşamanın nasıl kaydedildiğini, kilit düşmanları ve yan görevlerin nasıl işlediği gösteriliyor.

Fransız yayıncı videoda oyunculara ipuçları vermeyi de ihmal etmemiş. Bunlardan bazıları, türü yalayıp yutmuş olanlar için avuçlarının içi gibi bildikleri şeyler oluyor. Mesela ölümün zorunluluk veya her seferinde bir veya meydan okumaları tamamlamak için belirli yollardan gitmek gibi. Tür yeni olanların ise bir göz atmalarında fayda var.

 

Exit mobile version