Assassin’s Creed Valhalla 1.6.0 Güncellemesi Geliyor

Yeni güncelleme, ücretsiz Forgotten Saga moduyla geliyor!

Assassin’s Creed Valhalla 1.6.0 güncellemesi bugün itibarıyla yayınlanacak. Ücretsiz Forgotten Saga modunun ekleneceği ve Sigrblot Festival’ın da geri döneceği güncellemenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: PUBG ile Assassin’s Creed İşbirliği Duyuruldu


Fransız yayıncının bünyesindeki en büyük markalardan bir tanesi olan Assassin’s Creed serisinin son oyunu, 2020 yılı içerisinde satışa sunulmuştu. İkinci yılında da desteklenmeye devam edilen oyun için, bugün gün içerisinde 1.6.0 versiyonlu yeni bir güncelleme yayınlanacak. Platformlara göre boyutlar şu şekilde açıklandı;

Forgotten_Saga_-_Resized

Assassin’s Creed Valhalla 1.6.0 Güncellemesi Neler Sunuyor?

Güncelleme ile gelecek olan yeniliklerden bir tanesi, Forgotten Saga olacak. Erişim sağlayabilmek için, Asgard diyarını ziyaret etmiş olmanız ve Ravensthorpe yerleşkenize geri döndüğünüzde de içeriğe erişim sağlayabileceğiniz yapıyı inşa etmeniz gerekecek. Herhangi bir güç seviyesi gereksinimi olmaz iken, İngiltere’deyken açtığınız hiçbir takviyeyi ve ekipmanı Forgotten Saga’da kullanamayacaksınız. Niflheim diyarını ziyaret edeceğiniz içerik, rogue-lite bir yapısında ve zorlayıcı olacak ve eşsiz bir görev sunacak.

Bir diğer yenilik ise Sigrblot Festival. 4 – 25 Ağustos 2022 tarihleri arasında aktif olacak bu festivale katılabilmek için, İngiltere kıyılarına ulaşmış, Grantebridgescire veya Ledecestrescire bölümünü tamamlamış ve yerleşkenizi de ikinci seviyeye çıkartmış olmalısınız.

Bu yeniliklerin dışında, ana oyun ve Dawn of Ragnarök genişletme paketi için ana görevler, dünya etkinlikleri, yan aktiviteler, Mastery Challenge ve kullanıcı arayüzü dahil bazı alanlarda tespit edilen hataların çözümleri üzerinde çalışılmaya başlandığı belirtilmiş. Mesela Rued’un ölü olarak doğması nedeniyle Wedding Horns görevinin tamamlanamaması, Reda’nın günlük olarak iki yerine bir kontrat vermesi ve ‘Sell All Trinkets’ı seçtikten sonra takas yapmanıza yarayacak eşyaların da satılması gibi.

Exit mobile version