Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0 Güncellemesi Geliyor

Büyük güncelleme ile birçok yenilik geliyor!

Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0 güncellemesi bugün itibarıyla yayınlanacak. Kayda değer birçok yeniliği getirecek olan güncellemenin detayları haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Infinity Live Service Modelini Kullanacak


Fransız yayıncının bünyesindeki en büyük markalardan bir tanesi olan Assassin’s Creed serisinin son oyunu, geçtiğimiz yıl içerisinde satışa sunulmuştu. Bu sene yeni bir oyun görmeyecek olmamızın yanı sıra, Assassin’s Creed Valhalla seri tarihinde ikinci yılında desteklenecek olan ilk Assassin’s Creed olma özelliğini taşıyacak.

Yakın bir zaman önce yeni bir duyuru yapan Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0 güncellemesinin bugün TSİ 15:00 sıralarında yayınlanacağını müjdeledi. Platformlara göre boyutlar şu şekilde:

Assassin's Creed Valhalla Yeni Güncelleme

Assassin’s Creed Valhalla 1.4.0 Güncellemesi Neler Sunuyor?

Bütün platformlarda eş zamanlı olarak yayınlanacak olan güncelleme, yeni içerik, yeni bir festival, yeni beceriler ve birçok iyileştirmeyi de beraberinde getirecek. Resmi sayfa üzerinden açıklanan detaylara bakılırsa, yeni içerik dört yeni Tombs of the Fallen olacak. Ana hikayede yerleşkenizi açtıktan sonra ulaşabileceğiniz içerikte, tamamlamanız durumunda da iki yeni başarım açabileceğiniz bulmaca odaklı mezarlar sizi bekliyor olacak.

11 Kasım – 2 Aralık 2021 tarihleri arasında katılımda bulunabileceğiniz Oskoreia Festival de ilgi çekici bir etkinlik olacakmış gibi görünüyor. At üstünde dolaşmak ve ruhlara karşı bir turnuva dahil yeni araştırma görevlerinin ve etkinliklerinin bulunacağı festival, oyunculara birçok farklı ödül de sunacak. Katılımda bulunabilmek için öncelikle İngiltere topraklarına ayak basmış olmanız gerekiyor. Sonrasında ise Grantebridgescire veya Ledecestrescire olmak üzere ilk iki hikaye bölümünden birisini tamamlamış ve ikinci seviyeye ulaşmış yerleşkenizin olması gerekiyor.

Sayfadaki detaylara göre yeni yetenekleriniz ise Perfect Parry, Master of Counter Roll ve Improved Bow Stun Finisher olacak. Tam zamanında LB, L1 veya Q tuşuna basarak saldırıyı savuşturmanız durumunda, düşmanınıza fazladan zarar verebileceksiniz. Master of Counter Roll, Counter Roll yaparken Hidden Blade saldırısı da eklerken, Improved Bow Stun Finisher ise görüş alanınızda olup sersemlemiş olan bütün düşmanlara ok atmanıza imkan tanıyacak.

Son olarak, 1.4.0 güncellemesi ile ana senaryo, dünya etkinlikleri, yan etkinlikler, oynanış, kullanıcı arayüzü, ekran göstergeleri, grafikler, animasyonlar, ses, oyunun dünyası, performans ve kararlılık odaklı birçok iyileştirmeler yapılıyor.

Exit mobile version