Assassin’s Creed Red Oynanış Detayları Hakkında Yeni Gelişmeler

Serinin merak edilen bir diğer oyunu...

Insider Gaming sitesinden Tom Henderson, Assassin’s Creed Red oynanış detayları hakkındaki son gelişmeleri aktardı. Görünüşe göre bizi oynanış anlamında Assassin’s Creed serisi kapsamında epey yenilikçi bir oyun bekliyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Yeni Assassin’s Creed Infinity Detayları Ortaya Çıkıyor


Ubisoft bünyesinde seri için geliştirilmekte olan pek çok oyun var ve Assassin’s Creed Red de bunlardan bir tanesi. Feodal Japonya döneminde geçecek ve biri Afrikalı Samuray ve diğeri de Ninja olan iki karakteri yöneteceğiz. Geçtiğimiz haftalarda Ubisoft ortağı ve içerik üreticisi olan BunnyTheVillian tarafından Mayıs ayında ilk fragman yayınlanacak iken, Temmuz ayındaki Ubisoft Forward sırasında oynanışın gösterileceği ve Kasım ayında da satışa sunulacağı iddia edilmişti.

Assassin’s Creed Red Oynanış Detayları ile Dikkat Çekiyor

Aynı zamanda Assassin’s Creed Infinity platformunun da ilk oyunu olacak Assassin’s Creed Red için Tom Henderson tarafından güvenilir kaynaklar üzerinden yeni oynanış detayları aktarıldı. Söylenene göre yeni bir grafik motoru kullanılmayacak olup, mevcut olanın Anvil Pipeline adı verilen önemli ölçüde geliştirilmiş bir versiyonu kullanılacakmış. Bu sayede, serinin sıradaki oyunları ışın izlemeli küresel ışıklandırma ve sanal geometri dahil teknik anlamda epey gelişmiş olacakmış. Ayrıca animasyonlar, parkur sistemi ve dinamik hava koşulları dahil her şey de bütünüyle revizyondan geçirilecekmiş.

Assassin’s Creed Red oyunundaki çatışmalar Valhalla ile benzerlik gösterecek olsa da, kan ve uzuv kesme açısından daha kanlı olacakmış. Gizliliğin ise büyük bir rol oynayacağı söyleniyor. Splinter Cell serisi ile benzerlik gösterecek olup, meşaleleri söndürme, çalıların arasına saklanma ve yere uzanma gibi mekanikler kullanılacakmış.

Bir diğer dikkat çeken detay ise Valhalla oyunundaki yerleşim yeri özelliğinin, son derece gelişmiş bir şekilde Hideout adıyla yeni oyuna aktarılacak oluşu. Cephanelik dahil her şeyi kendi isteğimiz doğrultusunda inşa edebileceğiz. Dahası ise, inşa edileceği yeri kendimiz seçebilecek ve hatta özelleştirebileceğiz. Mesela çatı tasarımını ve iç düzenini tercih ettiğimiz şekilde ayarlayabileceğiz.

Exit mobile version