Assassin’s Creed Red Karakteri ve Logosu Göründü

İki kadın karakterli bir Assassin's Creed!

Assassin’s Creed Red Karakteri ve Logosu Göründü

Ubisoft Quebec bünyesinde oyun yazarı Pierre Boudreau tarafından LinkedIn kapak resmine koyulan görsel ile Assassin’s Creed Red karakteri ve logosu göründü. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Nexus VR Oynanış Fragmanı Yayınlandı


Assassin’s Creed Red Karakteri ve Logosu Ortaya Çıktı

Hatırlayacağınız üzere Assassin’s Creed Red, 2022 yılının Eylül ayının Ubisoft Forward sırasında duyurulmuştu. Bizi Feodal Japonya dönemine götürecek olan oyun, Fransız yayıncının Quebec stüdyosu tarafından geliştiriliyor. Mart ayında Insider Gaming sitesine yansımış olan haberde, Tom Henderson tarafından bahsedilene göre iki kadın oynanabilir karakterimiz olacak. Birisi Afrika kökenli bir ninja iken, diğerinin ise bir samuray olacağı belirtilmişti. Oyunun yazarları arasında yer alan Pierre Boudreau, LinkedIn profilinin kapağına koyduğu resim ile Assassin’s Creed Red karakteri ve logosu da karşımıza geldi.

Sizin gördüğünüz üzere bu görsel, geliştirilme aşamasında olan Assassin’s Creed Red oyununa ait ve Tom Henderson tarafından da Insider Gaming üzerinden paylaşılan haberdeki karakterlerden birisine işaret ediyor. Kendisi bir tapınağın önünde ve saldırıya hazır halde görülebiliyor.

Animus teknolojisi geride bırakıldıktan sonra, suikastçı bir kadın ana karakter aslında uzun zamandır isteniyordu. Soyut hafızaların, tarih öncesinde yaşamış bir kişiliği yönlendirdiğimiz bir anlatıyı bize aktardığını göz önünde bulunduracak olursak, elbette suikastçı bir kadın ana karakter yönetebilmemizin önünde hiçbir engel bulunmuyor. Görünüşe göre de Assassin’s Creed Red, hayranların beklentisini karşılayacak bir oyun olacak. Elbette bunu oyun hakkında yeni bilgiler edindiğimiz zaman daha iyi anlayacağız.

Son olarak, önümüzdeki yıllarda markaya bağlı çok fazla oyunun satışa sunulacağını tekrardan hatırlatalım. Resmi duyurular ve yaşanan sızıntılar ışığında, iki haftadan az bir süre sonra satışa sunulacak olan Assassin’s Creed Mirage ile buluşmaya hazırlanıyoruz. Bunun dışında, Assassin’s Creed Jade, Assassin’s Creed Hexe, Assassin’s Creed Nexus VR, Project Invictus, Raid, Echoes, Nebula, Nexus VR 2, Assassin’s Creed Infinity ve çok oyunculu Assassin’s Creed olmak üzere sürüsüne bereket oyun ile buluşacağız.

Exit mobile version