Assassin’s Creed Red İlgi Çekici Özellikler ile Gelecekmiş

Yine devasa bir haritamız olacak gibi görünüyor...

Sızdırılan yeni bilgilere bakılırsa, Assassin’s Creed Red ilgi çekici özellikler ile gelecek gibi görünüyor. Şimdilik bu özellikler Ubisoft tarafından teyit edilmemiş olsa da, kaynağın güvenilir olması ile dikkat çekiyor.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Red’in Karakterleri Tarihi Kişiliklerden Esinlenilmiş


Bildiğiniz gibi Ubisoft, ondan fazla Assassin’s Creed oyunu üzerinde çalışıyor. Bunlardan birisi de Assassin’s Creed Red. Bizi Feodal Japonya topraklarına götürecek oyunda, biri Samuray ve diğeri de Ninja olan iki karakteri yöneteceğiz. Elimizdeki bilgiler sadece söylentilerden ibaret, ama kaynaklar sağlam olduğu için gerçek çıkma ihtimali her daim yüksek diyebiliriz. Şimdi de bunlara bir tanesi daha eklendi. Görünüşe göre, Assassin’s Creed Red devasa bir harita ile karşımıza çıkacak.

Bildiğiniz gibi Ekim ayı içerisinde Mirage satışa sunulmuştu. Bir nevi öze dönüş olarak sayılan bu daha çok gizliliğe oyun, serinin hayranlarını önemli ölçüde ihya etmişti. Ne var ki son üçlemedeki büyük ebatlı haritaları sevmiş olan oyuncular için tadımlık seviyedeydi. Eğer siz de buna dahilseniz, Assassin’s Creed Red için müjdeli bir haberimiz var.

Assassin’s Creed Red Karakteri ve Logosu Göründü

Assassin’s Creed Red Çok Çeşitli Özellikler ile Geliyormuş

Daha önceden sızdırdığı bilgiler ile itibar kazanmış olan j0nathan tarafından söylenene göre, yeni Assassin’s Creed ilgi çekici özellikler ile gelecek. Bunlardan bir tanesinin Valhalla ile karşılaştırıldığında daha büyük, ama Odyssey ile yarışabilecek bir seviyeye erişemeyen büyüklükte bir haritasının olması. Bununla birlikte, serinin önceki oyunlarına kıyasla daha az işaretçinin olacağını da sözlerine ekliyor. Diğer bir deyişle, bizi yine bol bol keşif yapabileceğimiz bir oyun bekliyor gibi görünüyor.

Harita büyüklüğünün dışında j0nathan, Assassin’s Creed Red’in Sekiro: Shadows Die Twice ve Ghost of Tsushima oyunlarındaki gibi kanca teçhizatı ile gelecek iken yere uzanma ve çimler boyunca sürünerek gitme özelliğinin de olacağından da bahsetmiş.

Son olarak, karanlığa saklanmanın, meşaleleri söndürmenin ve yeni casus sisteminin bulunmasının yanı sıra, kadın karakterin Japon kaması olan kunai, Ninja Yıldızı, duman bombası ve zil kullanabileceği ve Ashigaru düşmanlarının da ateşli silah kullanabileceği söyleniyor.

Elbette tüm bu söylenenler, başta da belirttiğimiz gibi Fransız yayıncı tarafından teyit edilmiş değil. Haliyle şimdilik söylenti olarak bir kenarda tutmakta fayda var, ama sızdıran kişi önemli bir kaynak olan j0nathan olduğu için de gerçek olma ihtimali hayli yüksek. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version