Assassin’s Creed Red’in Çıkış Tarihi Belli Olmuş Olabilir

Kasım ayı, suikast ayı olabilir...

Ubisoft ortağı ve içerik üreticisi olan BunnyTheVillian tarafından Assassin’s Creed Red‘in çıkış tarihi sızdırılmış gibi görünüyor. Detaylar haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Plus Premium ve Ubisoft Plus Classics Duyuruldu


Ubisoft çatısı altında, geliştirilmekte olan fazlaca Assassin’s Creed oyunu var. Bunlardan bir tanesi de Assassin’s Creed Red. 2022 yılının Eylül ayındaki Ubisoft Forward sırasında duyurulmuş olan oyun hakkında çok fazla bir detay bulunmuyor. Bizi Feodal Japonya topraklarına götürecek oyunda, biri Afrikalı Samuray ve diğeri de Ninja olan iki karakteri yöneteceğiz. Tarihi kişiliklerden esinlenilerek oluşturulan bu karakterler ile çıkacağımız macera hiç şüphesiz ki merak uyandırıyor. Bunda bilhassa uzun zamandır talep edilen Japonya ortamının da olmasının etkisi büyük diyebiliriz.

Assassin’s Creed Red’in Çıkış Tarihi Sızdırılmış Gibi Görünüyor

Uzun zamandır Fransız yayıncı tarafından pek bir bilgi verilmeyen Assassin’s Creed Red’in çıkış tarihi sızdırılmış gibi görünüyor. Ubisoft ortağı ve içerik üreticisi olan BunnyTheVillian tarafından X üzerinden paylaşılana göre, Mayıs ayında ilk fragman yayınlanacakmış. İlk oynanış fragmanının Temmuz ayındaki Ubisoft Forward sırasında gösterilecek iken, çıkış tarihi olarak da Kasım ayı hedefleniyormuş. BunnyTheVillian, bu bilginin kendisine güvenilir bir kaynaktan geldiğini söylüyor.

Assassin's Creed Red'in Karakterleri Tarihi Kişiliklerden Esinlenilmiş

Söz konusu Kasım ayı olunca, ortaya atılan iddiaların da doğruluk payının olabileceğini söyleyebiliriz. Malumunuz Ubisoft, oyunlarını genellikle yılın son çeyreğinde satışa sunuyor. Her ne kadar The Crew Motorfest Eylül ayında çıkmış olsa da, Assassin’s Creed Mirage ve Avatar: Frontiers of Pandora Ekim ve Aralık aylarında oyuncular ile buluşmuştu. Assassin’s Creed Red de bu geleneği devam ettirecektir diye tahmin ediliyor.

2023 yılının Kasım ayı içerisinde, sızdırdığı bilgiler ile itibar kazanmış olan j0nathan tarafından oyunun haritasının Odyssey ve Valhalla arasındaki bir büyüklükte olacağı ve daha az işaretçinin olacağı söylenmişti. Bunun dışında, kanca kullanma, yerde sürünme, karanlığa saklanma, meşaleleri söndürme ve yeni casus sisteminin bulunmasının yanı sıra, kadın karakterin Japon kaması olan kunai, Ninja Yıldızı, duman bombası ve zil kullanabileceği ve Ashigaru düşmanlarının da ateşli silah kullanabileceği de aktarılmıştı.

Exit mobile version