Assassin’s Creed Mirage Oynanış Videosu Sızdırıldı

Kısa ve öz...

Assassin's Creed Mirage Oynanış Videosu Sızdırıldı

Çıkış tarihi belli olmayan Assassin’s Creed Mirage oynanış videosu ile karşımızda. Bu videonun kısa sürede kaldırılabileceği ihtimaline karşın, göz atmayı unutmayın.


İlginizi Çekebilir: Call of Duty 2023 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı


Son üçlemede rol yapma oyunu ögelerini iyiden iyiye benimsemesi ile kimi oyuncular memnun edip kimilerini memnun edemeyen Assassin’s Creed, Mirage ile özüne dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl içerisinde duyurulan ve Eylül ayındaki Ubisoft Forward sırasında da karşımıza çıkan oyun, bildiğiniz gibi Basim Ibn Ishaq’ın hikayesini anlatacak.

Bağdat sokaklarında hem ailesi için adalet hem de kafasındaki sorulara cevap arayan genç hırsızın yolu, Hidden Ones örgütünden Roshan ile kesişecek. Bu kesişim, karakterimizin hayatının bütünüyle değiştirecek ve usta bir suikastçı haline gelmesine kadar uzanan bir süreci başlatacak.

Ubisoft Forward sonrasında resmi bilgi anlamında sessizliğe gömülen Assassin’s Creed Mirage ile ilgili olarak, erteleme söylentileri ve yakın bir zaman önce de muhtemel çıkış tarihine ilişkin iddialar ile karşılaşmıştık. Bu iddialara göre de Ekim ayı gibi satışa sunulacak.

Assassin’s Creed Mirage Oynanış Videosu

Yakın bir zaman önce, yeni oyun ile ilgili oldukça kısa bir oynanış videosu sızdırıldı. İki saniyelik bir videoyla, hem karakterimizin kıyafetine ve koşuş animasyonuna hem de hikayenin geçtiği ortama kısa bir bakış atabiliyoruz.

Henüz net bir çıkış tarihi olmayan yeni oyun, bu zamana kadar olan en çeşitli silahlar ile kesintisiz parkur sistemini de sunacak. Senaryo boyunca Assassin bürolarına uğrayacak, önemli ipuçlarını toplayacak ve hedeflerimizi ortadan kaldırmaya çalışacağız.

Dokuzuncu yüzyıldaki Bağdat şehrinde geçecek olan yeni oyunda dört farklı bölge bulunacak iken, genel olarak şehir kalabalık ve canlı olacak ve yapay zeka karakterler de her hareketimize reaksiyon gösterecekler.

Halihazırda Ubisoft mağazasından ön-sipariş ile satın alabildiğiniz oyunu çıkışından önce kütüphanenize eklerseniz, Forty Thieves yan görevi hediyeniz olacak. Bunun yanı sıra, satın aldığınız perakendeciye özel ödüllerin olacağı da söyleniyor. Ne var ki bunlar için bir açıklama yapılmış değil.

 

Exit mobile version