Assassin’s Creed Mirage New Game+ Modu, Yeni Güncellemeyle Geldi

Oyuna yeniden başlamak isteyenler için...

Assassin’s Creed Mirage New Game+ modu, yayınlanan 1.0.6 versiyonlu güncelleme ile oyuna eklendi. Eğer oyuna yeniden başlamak gibi bir niyetiniz varsa, tam zamanıdır diyebiliriz.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Oyunları Steam Mağazasında İndirimde


Assassin’s Creed Mirage New Game+ Modu Oyundaki Yerini Aldı

Oyuncular tarafından gelen yoğun talepler üzerine Ubisoft, geçtiğimiz ay içerisinde yaptığı duyuru ile Assassin’s Creed Mirage için New Game+ ve kalıcı ölüm modları üzerinde çalıştığını ve bu ya içerisinde yayınlanacak olan güncelleme ile duyurmuştu. Her ne kadar kalıcı ölüm modu önümüzdeki yıla kalmış olsa da, New Game+ modu yeni güncelleme ile oyunculara sunuldu. Platformlara göre güncelleme boyutu şöyle;

ACM_1.0.6_TU_16x9_NoFrame_960x540

Resmi sayfa üzerinden New Game+ modu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, topladığımız bütün teçhizat ve kostümleri ve kilidini açtığımız bütün yetenekleri yeni oyunumuza aktarabilmenin yanı sıra, açılış bölümünü tamamıyla atlayıp, doğrudan Bağdat şehrine ulaştığımız noktadan başlayabilmek de mümkün olacak. Bunlara ek olarak, Assassin’s Creed Origins oyunundaki Bayek karakterinin kostümüne erişebileceğiz. Bu kostümün, oynayışımız sırasında kilitlerinin açılacağı üç farklı renk seçeneği de olacakmış.

New Game+ modunun haricinde, 1.0.6 versiyonu güncelleme ile oyunun geneli başta olmak üzere, grafikler, kullanıcı arayüzü ve animasyonlar, ses, uyumluluk, kararlılık ve daha pek çok şey için hata çözümlemelerinin yapıldığı da söyleniyor.

Exit mobile version