Assassin’s Creed Mirage İçin New Game Plus ve Kalıcı Ölüm Modu Yolda

Ubisoft oyuncuların seslerine kulak verdi...

Assassin's Creed Mirage İçin New Game Plus ve Kalıcı Ölüm Modu Yolda

Güncel Assassin’s Creed oyunu, son üçlemenin aksine daha küçük bir haritada gizliliğe odaklı bir deneyim sunuyor. Her ne kadar şimdilik bir hikaye genişlemesi sunulması planlanmamış olsa da, güncellemeler ile oyunun destekleneceği söylenmişti. Aralık ayında yayınlanacak olan sıradaki güncelleme ile Assassin’s Creed Mirage için New Game Plus ve Kalıcı Ölüm modu oyuna eklenecek.


İlginizi Çekebilir: PUBG’nin Yeni Rondo Haritası Aralık Ayında Geliyor


Assassin’s Creed Mirage İçin New Game Plus ve Kalıcı Ölüm Modu Geliyor

New Game Plus seçeneği, oyunlar genelinde çok olmasa da sık gördüğümüz bir özellik ve farklı isimlerle karşımıza çıkabiliyor. Bilhassa başarım / kupa avcılarının veya güç fantezisi yapmayı seven oyuncuların tercih ettiği bu özellik, bir oyunu ilk bitirişiniz sırasında açtığınız özelliklerin ve yeteneklerin, topladığınız ve geliştirdiğiniz silahların, belgelerin bir sonraki oynayışınıza aktarılmasını sağlıyor. Haliyle de her şeyi tamamlama fırsatı buluyorsunuz.

Ubisoft, oyuncular tarafından fazlaca istenen bu özelliği sonunda oyuna ekleme kararı aldı ve bunu yaptığı yeni paylaşım ile müjdeledi. Önümüzdeki ay yayınlanacak olan güncelleme ile Assassin’s Creed Mirage için New Game Plus ve Kalıcı Ölüm modu oyunculara sunulmuş olacak. Şu an için herhangi bir detay verilmiş değil, ama yeni özellik ile en azından envanterimizdeki silahların ve açtığımız yeteneklerin ve kıyafetlerin yeni oyuna aktarılacağını tahmin edebiliriz.

Kalıcı ölüm modu ise adı üstünde, öldüğümüz anda en başa dönmek durumunda kalacak. Ancak The Last of Us Part 1 ve 2 oyunlarındaki gibi farklı seçeneklerin sunulup sunulmayacağı ise şimdilik belirsiz.

Şimdilik kesin bir şey söylenmemiş olsa da, bu iki özellik ile oyuna yeni kupalar / başarımlar da eklenebilir. Haliyle oyunculara hem çeşitlilik sunulacak iken % 100 tamamlamak isteyen oyuncular için de tekrardan Bağdat sokaklarına geri dönme nedeni verebilir. Bunu elbette Fransız yayıncının merak edilen detayları paylaştığı zamanda öğreneceğiz.

Exit mobile version