Assassin’s Creed Mirage Hikaye Detayları Sızdırıldı

Yine bir Ubisoft oyunu sızıntısı ile karşı karşıyayız...

Söz konusu bir Ubisoft oyunu olunca, herhangi bir sızıntının yaşanmaması gibi bir durum ile pek karşılaşmıyoruz. Assassin’s Creed Mirage hikaye detayları da bu listeye adını yazdıran yeni gelişme oldu.


İlginizi Çekebilir: Ubisoft Forward, Birden Fazla AC Duyurusuna Sahne Olabilir


Assassin’s Creed Valhalla oyununda yaşananların ardından, elbette Basim karakteri ile ilgili bir genişletme paketi veya ayrı bir oyun bekleniyordu. İlk olarak Assassin’s Creed Rift sızıntısı ile Fransız yayıncının bu yönde bir çalışmalarının olduğu ortaya çıkmıştı.

Her ne kadar Ubisoft bu konuya ilişkin bir açıklamada bulunmamış olsa da, hem Rebs Gaming tarafından rapor edilen Assassin’s Creed Mirage detayları hem de doğrudan resmi mağaza üzerinde yaşanan indirilebilir içerik sızıntısı ile Fransız yayıncı bahsi geçen oyun hakkındaki ilk bilgilerin Ubisoft Forward sırasında verileceğine resmiyet kazandırmak zorunda kalkmıştı.

10 Eylül 2022 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan etkinlik öncesinde Tom Henderson, PlayStation mağazası listelemesinden oyunun resmi açıklamasını sızdırmayı başardı. Bu vesile ile merak edilen birçok yeni detay da ortaya çıktı.

y9F6gp6uqoUk3eadPt9gRR-1200-80

Assassin’s Creed Mirage Hikaye Detayları Ortaya Çıktı

Daha önceden sızdırılan bilgilerin teyidi diyebileceğimiz açıklamalara göre, on dokuzuncu yüzyılın Bağdat şehrinin sokaklarında aradığı cevapları ve adaleti bulmaya çalışan Basim Ibn Ishaq rolünde olacağız. Günün birinde Hidden Ones adı verilen kadim ve gizemli bir örgüt ile tanıştıktan sonra da ölümcül bir suikastçı oluyor ve bu da kaderini değişmesine vesile oluyor.

Serinin özündeki özelliklere ve oynanış mekaniklerine modern bir yaklaşımda bulunulacak olan Assassin’s Creed Mirage oyununda, kesintisiz parkur sistemi olacak iken hedeflerimize yapacağımız suikast eylemleri ise eskiye oranla daha şiddet içerikli olacakmış.

Şehrin Assassin’s Creed Unity oyununa benzer bir şekilde daha kalabalık olacağı ve canlı olacağı ve halkında her hareketimize reaksiyon göstereceği söylenmiş. Ayrıca sırlarını keşfedeceğimiz dört farklı bölge de bizi bekleyecekmiş.

Oyunun dijital PlayStation 4 versiyonuna sahip olanların ek ücret ödemeden PlayStation 5 versiyonuna yükseltme yapacağı söyleniyor. Kutulu versiyonuna sahip olanların ise, yükseltme yapabilmeleri için diski mevcut nesil konsollarına takmaları yeterli olacak. Bu noktada, tercihen kutulu versiyona sahip olanların dijital olarak oynayabilmeleri de mümkün olacakmış.

Sizin de gördüğünüz üzere PlayStation mağazası üzerinden sızdırılan detaylar, halihazırda bildiklerimizin teyidi oldu. Ubisoft Forward yayınında ise özel sürümler ve daha birçok yeni detayın ortaya çıkmasını da bekliyor olacağız. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version