Assassin’s Creed Mirage Gizlilik Mekanikleri Gösteriliyor

Gizli gizli... Sessiz sedasız...

Assassin's Creed Mirage Gizlilik Mekanikleri Tanıtılıyor

Basim ile buluşmamıza günler kala, Ubisoft tarafından yayınlanan yeni video ile Assassin’s Creed Mirage gizlilik mekanikleri gözler önüne serildi. Yedi dakikalık videoda, kullanabileceğimiz pek çok şey gösteriliyor.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage Çıkış Fragmanı Yayınlandı


Genel olarak tam anlamıyla kabul görememiş olan son üçlemenin ardından, serinin büyük ölçüde özüne dönülen bir Assassin’s Creed var bu sene. Oyna oyna bitmeyen yerine, daha küçük ölçekli ve gizlilik odaklı bir oyun ile buluşacağız. Hal böyle olunca da sabırsızlıkla bekliyoruz.

Assassin’s Creed Mirage Gizlilik Mekanikleri Nasıl İşleyecek?

Resmi duyurusu sonrasında bir süre ses seda çıkmamış olsa da, bu yıl ile tanıtımlara hız veren Ubisoft tarafından yayınlanan videolar ile oyunun genel tablosu hakkında yeterli bilgiye sahip olmuştu. Şimdi ise karşımızda Assassin’s Creed Mirage gizlilik mekanikleri ile ilgili yeni bir video daha var. ‘How to Master Stealth’, Türkçe meali ile ‘Gizlilikte Nasıl Ustalaşılır?’ başlıklı video ile sıradaki oyunun gizlilik yönü mercek altına alınmış.

 

Verilen bilgilere göre, oyuna fırlatılabilir bıçak başlayacakmışız. Hikayedeki ilk ana hedefimizi ortadan kaldırmamızla birlikte, daha fazla teçhizat açabilmemiz mümkün olacakmış. Bunların arasında düşmanların dikkatini dağıtacak şekilde ses çıkartanlar, ölümcül olmayan tuzaklar, kaçış veya suikast hazırlığı için kullanabileceğimiz duman bombaları ve daha pek çok şey olacakmış. Daha önceden de söylendiği gibi, teçhizatımızı geliştirmemiz de mümkün olacak ve bu sayede yeni yetenekler açabileceğiz.

Videoda ayrıca karakterimizin en fazla beş farklı hedefi işaretleyebildiği ve infaz edebildiği de söyleniyor. Ne var ki bunun için, sessiz suikastlar gerçekleştirerek Focus Bar’ı doldurmamız gerekecek.

Oyunda Far Cry 6 oyunundakine benzer Notoriety (Şöhret) ve kalabalığın arasına karışarak suikast gerçekleştirme teknikleri ve daha fazlası da olacak.

Exit mobile version