Assassin’s Creed Mirage, Cin İçerecekmiş

İlk işareti duyuru fragmanında görmüştük...

Assassin's Creed Mirage, Cin İçerecekmiş

Assassin’s Creed Mirage Hikaye Yönetmeni Sarah Beaulieu tarafından söylenene göre, yeni oyunda Arap ve Müslüman kültürünün derinliklerine inilecek ve haliyle cinler de olacakmış. Açıklamanın detayları ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage Hakkında Yeni Bilgiler Ortaya Çıktı


2017 yılında çıkmış olan Origins ile başlamış olan üçlemenin ardından özüne dönüş yapacak olan Assassin’s Creed serisi, bizi bu defa Bağdat şehrine götürecek. Hem adalet hem de kafasındaki sorulara cevap arar iken, Hidden Ones örgütü ile yollarının kesişmesinin ardından hayatı bütünüyle değişen Basim Ibn Ishaq rolünde olacağız.

Assassin’s Creed Mirage, Cinli Olacak!

Önümüzdeki sene çıkması beklenen oyun, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Store), PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series için geliştiriliyor. Yaşanan sızıntıların ardından 10 Eylül 2022 tarihindeki Ubisoft Forward sırasında duyurulmuş olan oyun için yayınlanan ilk fragmanda, 3:30 noktasında karanlık ve uhrevi bir varlığı görmüştük.

Bu varlık ile ilgili olarak birçok söylenti ortaya atılmıştı. Mesela bir tanesi, bunun Loki’nin ruhunun somut hali olabileceği yönünde bir tahminde bulunmuş: “Benim teorim, Basim’in kültürel mitleri vasıtasıyla görülen Loki.” Bir başka kullanıcı ise bahsi geçen varlığın Loki’nin dirilme protokolündeki bir veri bozulması olduğunu düşündüğünü yazmış.

Ne var ki Assassin’s Creed Mirage Hikaye Yönetmeni Sarah Beaulieu, bu teorilerin yakından uzaktan alakası olmadığını açıkladığı bir Twitter paylaşımında bulundu. Fragman görülen varlığın ecinni olduğunu söyledi ve cin olduğunu, Arapça sözcük kullandıklarını sözlerine ekledi. Dahası ise yakın bir zamanda kendisi ile tanışacakmışız.

Henüz net bir çıkış tarihi olmayan yeni oyun, bu zamana kadar olan en çeşitli silahlar ile kesintisiz parkur sistemini de sunacak. Senaryo boyunca Assassin bürolarına uğrayacak, önemli ipuçlarını toplayacak ve hedeflerimizi ortadan kaldırmaya çalışacağız.

Bağdat’ta geçecek olan yeni oyunda dört farklı bölge bulunacak iken, genel olarak şehir kalabalık ve canlı olacak ve yapay zeka karakterler de her hareketimize reaksiyon gösterecekler.

Halihazırda ön-sipariş ile satın alabildiğiniz oyunu çıkışından önce alırsanız, Forty Thieves yan görevi hediyeniz olacak. Bunun yanı sıra, perakendeciye özel ödüllerin olacağı da söyleniyor. Ne var ki bunlar için bir açıklama yapılmış değil.

 

Exit mobile version