Assassin’s Creed Mirage’ın Başarısı Şaşırttı

Basim görevinde başarılı oldu...

Geçtiğimiz hafta içerisinde satışa sunulmuş olan Assassin’s Creed Mirage’ın başarısı Fransız yayıncıyı şaşırttı. Öyle ki PS5 ve Xbox Series konsollarında hayli iyi bir satış başarısı yakalanmış durumda. Bu da elbette Fransız yayıncı için mutluluk kaynağı olur iken, öze dönüş ile doğru bir karar alınmış gibi de görünüyor.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Mirage İnceleme


Assassin’s Creed Mirage’ın Başarısı Dikkat Çekiyor

İlk olarak Rift kod adıyla 2022 yılının Şubat ayında gündeme gelen Assassin’s Creed Mirage, geçtiğimiz hafta içerisinde konsollar ve PC için satışa sunulmuştu. Ubisoft+ aboneliğiniz ile ek ücret ödemeden de erişebileceğiniz oyun, Fransız yayıncının yüzü güldürüyor. Öyle ki bir nevi öze dönüş niteliği taşıyan Assassin’s Creed Mirage’ın başarısı Ubisoft için hayli şaşırtıcı oldu.

Serinin sosyal medya hesapları üzerinden verilen bilgilere göre, çıkışının üzerinden tam bir hafta geçmeden, diğer tüm platformlardaki oyuncu sayıları bakımından Assassin’s Creed Odyssey ve Origins ile eş değer seviyeye ulaşmış Assassin’s Creed Mirage. Ne var ki 1 milyar dolardan geliri aşmış olan Valhalla oyununu henüz yakalayabilmiş değil.

Paylaşımda ayrıca ilginç birkaç istatistiğe de yer verildi. Oyuncular genelinde Bağdat şehrinin çatılarında parkur yapılarak geçirilen toplam süre 479 yıla tekabül ediyor iken, 60 milyon kez İnanç Atlayışı yapılmış ve sokak kedileri 1.2 milyon kez sevilmiş.

Son olarak, bildiğiniz gibi Bordeaux stüdyo uzun vadeli bir destek veya indirilebilir içerik planlarının olmadığını söylemişti. Bakalım bu yoğun ilgi karşısında geliştiriciler bir karar değişikliğine gidecekler mi? Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version