Assassin’s Creed Mirage 2024 Yılına Kalmış Olabilir

Bekle bizi Bağdat!

Bu yıl çıkmasını sabırsızlıkla beklediğimiz oyunlardan Assassin’s Creed Mirage 2024 yılına ertelenmiş olabilir. Ortaya çıkarttığı veriler ile dikkatleri üzerine çekmiş olan ScriptLeaksR6, Bağdat macerası için daha da bekleyeceğimizi öne sürdü. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: System Shock Remake Çıkış Tarihi Ertelendi


İlk olarak söylentiler ile ortaya çıkan Assassin’s Creed Mirage, son gerçekleştirilen Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulmuştu. Basim Ibn Ishaq rolünde olacağımız oyun için Fransız yayıncı tarafından bazı bilgiler sunulmuştu. Ne var ki uzun zamandır hakkında hiçbir şey duymadık. Aralık ayında sizinle paylaştığımız haberde ise Nisan, Mayıs veya Haziran ayında çıkması beklenir iken Ağustos ayına kaydırıldığı söyleniyordu. Ancak görünüşe göre Basim Ibn Ishaq ile çıkacağımız macera için 2024 yılını beklemek durumunda kalacağız.

Assassins-Creed-Mirage_3

Assassin’s Creed Mirage 2024 Yılına Mı Kalacak?

Twitter hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunan veri madencisi ScriptLeaksR6, Assassin’s Creed Mirage ve The Crew Motorfest oyunlarının ertelendiğini söylüyor. Paylaşımın altındaki bir ScriptLeaksR6 yorumuna bakılırsa, 2023 yılının son çeyreği ile 2024 yılının ikinci çeyreği arasındaki bir zamanda yani en erken Eylül ayında ve en geç de Haziran ayında çıkacağı sonucunu doğuruyor.

Bildiğiniz gibi uzun zamandır Ubisoft cephesine durum pek de parlak değil. Mesela Skull and Bones bir kez daha ertelenmiş iken, finansal zorluklardan dolayı pek çok proje iptal edilmişti. Bakalım sıradaki Ubisoft Forward bize neler getirecek? Assassin’s Creed Mirage oyununun gerçekten ertelenip ertelenmediğini de kesin olarak öğrenmeyi umut ediyoruz. Gelişmeleri takipte olacağız.

Exit mobile version