Assassin’s Creed Jade 2025 Yılına Kalmış Olabilir

Neyse ki bu yıl Assassin's Creed'siz kalmayacağız...

Assassin's Creed Jade 2025 Yılına Kalmış Olabilir

Tencent firması içindeki odağın değiştirilmesine bağlı olarak, Assassin’s Creed Jade 2025 yılına kalmış gibi görünüyor. Elbette şu an için resmi bir açıklamanın olmadığını söyleyelim.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Red Oynanış Detayları Hakkında Yeni Gelişmeler


Assassin’s Creed Chronicles – China sonrasında Çin topraklarına döneceğimiz ikinci oyun, Assassin’s Creed Jade olacak. Mobil cihazlar için geliştiriliyor ve hikaye olarak M.Ö. 215 yılında, Qin Hanedanlığı’nın kurulmasından önceki bir zamanda geçecek.

Kendi karakterimizi yaratacak ve yakın bir arkadaşımızın ihanetinin intikamını almak için zorlu bir maceraya çıkacağız. Ne var ki bu, geçmiş ve sahip olduğumuz her şeyi bizden alma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağımız bir güç ile ilgili sırları da ortaya çıkartacak.

Şimdilik ne Ubisoft ne de Tencent tarafından net bir tarih belirtilmemiş olup, 2024 yılında çıkması beklenen Assassin’s Creed Jade 2025 yılına kalmış gibi görünüyor.

Assassin’s Creed Jade 2025 Yılına Mı Kaldı?

Reuters tarafından yayınlanan yeni rapora bakılırsa Çin menşeli şirket, odağını değiştirmiş ve bu bağlamda ekip de çalışmalarını büyük bir popülariteye ulaşmış olan mobil parti oyunu DreamStar üzerinde yoğunlaştırmış. Buna bağlı olarak Assassin’s Creed Jade oyununun da beklenenden geç çıkacağı yönünde bir düşünce oluşturdu.

Elbette şu an için hem Ubisoft hem de Tencent yorum yapmaktan kaçındığı için, bir ertelemenin gerçekten yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu oldu. Gelişmeleri takipteyiz.

Exit mobile version