Assassin’s Creed Infinity ile Seri Japonya’ya da Gidebilir

Gözler Fransız yayıncıya döndü...

Assassin's Creed Infinity ile Seri Japonya'ya da Gidebilir

Jeff Grubb tarafından söylenene göre, Assassin’s Creed Infinity ile seri Japonya’ya da gidebilir. Şimdilik kesin söylemler olmasa da, bunun büyük ölçüde ihtimal dahilinde olduğuna dikkat çekilmiş. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Aztek Dönemi Assassin’s Creed İddiası Asılsız Olabilir


Geçtiğimiz son birkaç gün boyunca Assassin’s Creed serisiyle ilgili birden fazla söylenti ile karşılaşmıştık. İlk olarak, Jeremy Penter olarak da bilinen ACG tarafından yapılan açıklama ile sıradaki oyunun Aztek medeniyetini konu alacağı söylemi ortaya atılmıştı.

Bu söyleme, kısa bir süre sonra Jason Scheier tarafından yanıt gelmiş ve yeni oyunun Basim Ibn Ishaq karakterini konu alacak ve Bağdat şehrinde geçecek olan Rift kod adlı bir oyun olacağı söylenmişti. Dahası ise Assassin’s Creed Infinity’nin parçası olarak iki oyunun daha geliştirildiğine de dikkat çekilmişti.

Şu an için Ubisoft tarafından bu söylemlere herhangi bir yanıt gelmez iken, trene şimdi de Jeff Grubb bindi. Jeff Grubb’s Game Mess isimli Youtube kanalı üzerinden yeni bir paylaşımda bulunan sektörün önemli ismi, serinin en nihayetinde Japonya topraklarına ayak basabileceğimizi dile getirdi.

Assassin’s Creed Infinity Bizi Japonya’ya da Götürecek Mi?

Grubb kesin bir şey söylenmiş olmasa da, büyük ihtimalle Assassin’s Creed Infinity oyununun bir parçası olarak gidebilirmişiz veya Rift’in sonrasında bir gidiş söz konusu olabilirmiş. Dahası ise son üçleme gibi yine rol yapma oyunu elementlerinin ağır bastığı bir oyun ile karşılaşabilirmişiz.

Bildiğiniz gibi, oyuncular arasında Üç Krallık dönemi Çin veya Feodal Japonya yönünde büyük bir beklenti var. Her ne kadar önceden yapılan anketlerde, seçeneklerde bu iki dönem de yer almış olsa da herhangi bir oyunda karşımıza çıkmış değildi. Bakalım Assassin’s Creed Infinity bu beklentiye cevap verecek mi?

Son olarak, Assassin’s Creed Infinity daha önceden Ubisoft tarafından onaylanmıştı. Jason Scheier’ın da yayınladığı rapor ile aktardığı detaylara göre, Assassin’s Creed markasında Baş Yapımcı Marc-Alexis Cote tarafından yönetilen projede Kıdemli Üretici konumunda Ubisoft Montreal stüdyosundan Julien Laferriere, Jonathan Dumont ve Clint Hocking ise Yaratıcı Yönetmen koltuğunda oturuyorlar. Montreal ve Quebec ekipleri ise gözetmen rolünde bulunuyorlar.

Devasa çok oyunculu bir platform olarak hazırlanan Assassin’s Creed Infinity, zaman içerisinde geliştirilmeye devam edilecek ve aylar ve hatta yıllar içerisinde serideki diğer dönemleri de kapsayacakmış. Bir nevi, seri genelindeki bütün oyunların hikayelerinin ve bu hikayelerin geçtiği mekanların bir araya geldiği ve sürekli olarak güncel kalacak bir oyun olacağından bahsediliyor. Ayrıca bu farklı dönemler, farklı atmosfer ve görünüm sunacak olsa da, birbirleri ile bağlantılı olacak ve genel hikayeyi devam ettirecekmiş.

Jason Schreier, oyun ile ilgili bilgilerin halen belirsiz olduğunu ve çıkması için epey bir süre beklememiz gerektiğini söylemişti. Öyle ki, 2024 veya sonrasında çıkabileceği belirtilmişti. Ne var ki ilerleyen dönemlerde yaşanacak yeni sızıntılar ile bahsi geçen bu proje hakkında daha fazla bilgi sahibi olacağımızı tahmin ediyoruz.

Exit mobile version