Assassin’s Creed Discovery Tour: Viking Age Tarihi Duyuruldu

Assassin's Creed Discovery Tour: Viking Age ile dönemin derinliklerine dalış yapıyoruz.

Assassin's Creed Discovery Tour Viking Age Tarihi Duyuruldu

Eğer Assassin’s Creed Valhalla oynayıp da Viking Çağı’na ilgi duymuş ve daha fazla şey öğrenmeyi istemişseniz, önümüzdeki ay bu isteğinize cevap veren bir fırsatı elinize geçirmiş olacaksınız. Geçtiğimiz aylarda resmi detayları verilen Assassin’s Creed Discovery Tour: Viking Age tarihi net olarak verildi. Yakın bir zamanda dönemin keşfi için derin bir dalış sizi bekliyor olacak. Detaylar ise haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Assassin’s Creed Valhalla: The Siege of Paris İncelemesi


Ubisoft, Assassin’s Creed Origins ile bir Discovery Tour geleneği başlatmıştı. Güncelleme ile eklenen ve bir nevi ‘etkileşimli ansiklopedi’ diyebileceğimiz bu mod sayesinde oyuncular, tercihen oyunun geçtiği döneme dair derinlemesine bilgi sahibi olabiliyorlar. Antik Mısır dönemini konu alan Assassin’s Creed sonrasında, satışa sunulan Assassin’s Creed Odyssey de keşif turuna sahip bir diğer oyun olmuş iken sıra Assassin’s Creed Valhalla’ya geldi.

Assassin’s Creed Discovery Tour: Viking Age Tarihi Ne Zaman?

Tam adı Assassin’s Creed Discovery Tour: Viking Age olacak mod, 19 Ekim 2021 tarihinde Amazon Luna, PC (Epic Games Store ve Ubisoft Connect), PlayStation 4, PlayStation 5, Stadia, Xbox One ve Xbox Series platformlarında bütün Assassin’s Creed Valhalla oyuncuları için ücretsiz olarak yayınlanacak. Ana oyuna sahip olmayanlar ise, 19.99 euro karşılığında aynı platformlar üzerinden bağımsız olarak satın alabilecekler

Herhangi bir çatışmaya girilmeyecek olan Assassin’s Creed Discovery Tour: Viking Age, etkileşimli bir deneyim sunacak olup, on dokuzuncu yüzyıl İngiltere ve Norveç’inde geçen zamanın farklı karakterlerini somutlaştırmalarına ve kimisi büyük kimisi küçük maceralarına katılmalarına olanak tanıyacak. Önde gelen arkeologlar ve tarihçiler ile çalışılarak ortaya çıkartılan keşif içeriğinde, detaylı bilgiler öğrenebilmek mümkün olacak.

Ubisoft tarafından verilen detaylara göre Assassin’s Creed Discovery Tour: Viking Age, oyuncuların dönemin tarihini keşfetmelerinde farklı bir yaklaşım sunacak. Öyle ki, artık turlara çıkmak yerine, farklı karakterlerin rollerine bürünerek araştırma görevlerine çıkacaksınız. Hikaye anlatımını takip edip görev hedeflerini tamamlayarak, her biri Vikingler ve Anglo-Saxon’ların tarihinin, kültürünün ve geleneklerinin elementlerine odaklanan Discovery Site’leri ile etkileşime girme fırsatınız olacak. Haliyle de ilgi duyduğunuz noktanın tam merkezinde olarak, öğrenmeyi istediğiniz şeye çok daha yakın bir konumda yer alacaksınız.

Exit mobile version