Asimetrik Hayatta Kalma Oyunu Last Year, Steam’de Ücretsiz Oldu

Türü seviyorsanız, kaçırmayın...

Asimetrik Hayatta Kalma Oyunu Last Year, Steam'de Ücretsiz Oldu

Asimetrik hayatta kalma oyunu Last Year, birkaç yıllık aranın ardından Steam mağazasına geri dönüş yaptı. İşin güzel yanı ise, artık ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebileceksiniz.


İlginizi Çekebilir: Ücretsiz Epic Games Store Oyunları (4 Mayıs)


Kanada menşeli Elastic Games tarafından geliştirilen ve sahibinin halihazırda Undaunted Games olduğu Last Year, asimetrik hayatta kalma oyunu oluyor. 2014 yılında oyunun fonlanması için Kickstarter kampanyası başlatılan Last Year, 2020 yılında Steam üzerinden satışa sunulmuştu. Ne var ki geliştiricisinin 2021’de iflas edip kapanmasının ardından, satıştan kaldırılmış ve satın alan kullanıcılar da erişim sorunu yaşamıştı.

2022 yılında ise oyunu hayata döndürebilmek adına Last Year: Resurrected modifikasyonu için düğmeye basılmıştı. Bu modifikasyon, sunucu kontrollerinin atlanmasını ve tam P2P desteğinin sağlanabilmesi için kodunun düzeltilmesini hedefliyordu.

Asimetrik Hayatta Kalma Oyunu Last Year Ücretsiz Oldu!

Geçtiğimiz Mart ayı itibarıyla modun beta versiyonunun yayınlanmasının ardından, Perşembe günü de Steam mağazasına temelli bir dönüş yaşandı. Hem geliştirici hem de yayıncı olarak Undounted Games stüdyosunun göründüğü Last Year, artık ücretsiz olarak indiriliyor ve oynanabiliyor.

Bizlere kabuslarla dolu bir dünya sunan asimetrik hayatta kalma oyununda, yanınızdaki dört sınıf arkadaşınız ile hayatta kalmak ve Fiend’den kaçmaya çalışmak olacak. Eğer bu türdeki oyunları seviyorsanız, Last Year da kütüphanenizde kesinlikle bulunmalı.

En Düşük Gereksinimler

Önerilen Gereksinimler

Exit mobile version