ARK ve Samurai Showdown Ücretsiz Oldu

ARK: Survival Evolved ve Samurai Showdown ücretsiz oldu

ARK ve Samurai Showdown Ücretsiz

ARK ve Samurai Showdown ücretsiz olarak verilmeye başlandı. Yapılan açıklama ile birlikte Epic Games Store’un bu hafta ücretsiz olarak verdiği iki oyun gün yüzüne çıkmış oldu.

Aslına bakarsanız ARK: Survival Evolved oyunun mağaza üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacağı daha önceden yaşanan bir sızıntı ile ortaya çıkmıştı. Ne var ki 4 Haziran 2020 tarihinden bahsedilmişti. Araya giren Overcooked! sonrasında, hayatta kalma oyunu bugün itibarıyla bizlerle buluştu.


İlginizi çekebilir: Epic Games Store’un bugüne kadar ücretsiz verdiği oyunların tamamı


ARK ve Samurai Showdown ücretsiz alınabiliyor

En büyük rakibi Steam’den kullanıcı alabilmek adına ücretsiz oyunlar dağıtmaya başlayan Epic Games Store, geçtiğimiz günlerde bombayı patlamıştı. Beklenmedik şekilde ücretsiz GTA 5 dağıtarak, on milyonlarca yeni kullanıcı çeken dijital oyun mağazası, sonrasında sürprizlerine devam etmişti.

GTA 5 sonrasında yaşanan bir sızıntı ile mağazanın Civilization VI ve Borderlands: The Handsome Collection dağıtacağını öğrenmiştik. Aynı haberde üçüncü oyun olarak ise ARK: Survival Evolved’un adının geçtiğini görmüştük.

Geçtiğimiz hafta ARK yerine Overcooked! ile kullanıcılarının karşısına çıkan Epic, bu hafta bizleri şaşırtmadı. Beklendiği şekilde bu hafta Epic Games Store’da ücretsiz olarak dağıtılan oyun ARK: Survival Evolved oldu. Onun yanında ise Samurai Showdown NeoGeo Collection verildi.

18 Haziran 2020 tarihine kadar bu oyunları kütüphanelerine ekleyen oyuncuların, oyunları istedikleri kadar ücretsiz oynayabilecekleri belirtildi.


Epic Games Store Ücretsiz Oyun Sayfası


Epic Games Store ücretsiz oyunları nasıl indirilir?

Daha önceki ücretsiz oyun dağıtımlarında da olduğu gibi bahsi geçen oyunları ücretsiz olarak oynayabilmek için öncelikle bir Epic Games Store hesabı gerekiyor. Eğer daha önce hiç hesap açmadıysanız, sadece birkaç saniye içinde yeni hesap oluşturabilirsiniz.

Halihazırda bir hesabınız varsa öncelikle giriş yapmanız gerekiyor. Ardından hemen yukarıda yer alan Epic Games Store ücretsiz oyunlar sayfasına giderek, YÜKLE yazısına tıklamalısınız.

Yükle yazısına tıkladıktan sonra karşınıza satın alma ekranı çıkacak. Bu ekranda oyunun fiyatının 0TL olduğunu göreceksiniz. SİPARİŞ VER yazısına tıklamak suretiyle oyun hesabınıza eklenecek.

Bütün işlem bittikten sonar sol tarafta yer alan kütüphane sekmesinden oyunlarınızı görebilir ve ücretsiz olarak aldığınız oyunları hemen bilgisayarınıza indirip oynayabilirsiniz.

Exit mobile version