ARK: Survival Ascended Ertelendi!

Neyse ki fazla gecikmeyecek...

Ağustos ayı içerisinde çıkacağı söylenmiş olan ARK: Survival Ascended, birkaç ay kadar ertelendi. Peki orijinal oyunun geliştirilmiş sürümü neden ertelendi ve ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Homeworld 3 Ertelendi


ARK: Survival Ascended İçin Birazcık Daha Bekleyeceğiz

Unreal Engine 5.2 ile geliştirilmekte olan ARK: Survival Ascended, Nisan ayında duyurulmuştu. PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olan sürüm, Studio Wildcard tarafından yapılan duyuru ile Ağustos yerine Ekim ayı içerisinde satışa sunulacak.

Yayınlanan bildiride önemli açıklamalarda bulunan stüdyo, mevcut nesil grafik motorunun güncel sürümü ile çalışmayı hem zorlayıcı hem de heyecan verici bulduğunu söylüyor. Her gün teknolojiyi bir üst seviyeye geçirecek yeni yollar keşfetmekte olduklarını da dile getirirler iken, konsollar ve PC üzerinde tam çapraz platform modlanabilir oyun ekosistemi için yoğun bir çalışma gerekiyormuş. Haliyle geliştiricilerin biraz daha fazla zamana ihtiyaçları varmış.

ARK Survival Ascended Duyuruldu!

Nanite, Lumen ve RTXDI teknolojilerine ek olarak, dinamik su, etkileşimli bitki örtüsü, çapraz platform çok oyunculu, hile koruması ve modlama desteğinin bulunacağı ARK: Survival Ascended, sanatsal varlıklar anlamında da epey gelişecek. Yeni tasarlanmış tatil etkinlikleri, yeni içerikler, iyileştirmeler, oynanış değişiklikleri, güncellenmiş mini harita, yeni yapılar, çok oyunculu için sıra sistemi, yeni üçüncü kişi kamerası, belirli bir doğrultuda koşma ve yürüme, Ping sistemi, kontrol kolu imleci ve daha pek çok şey oyuna dahil olacak.

ARK: Survival of the Fittest da geliştirilmiş sürüme entegre edilecek ve tam anlamıyla desteklenen bir oyun modu haline getirilecek. Dahası ise yayınlanacak olan özel bir güncelleme ile revizyondan geçirilmesinin ardından, çapraz platform ve modlama desteğine ek olarak, Scorched Earth, çok oyunculu eşleşme, kozmetikler ile karakter ve yaratık özelleştirmesi ve arkadaşlarınız ile grup oluşturabileceğiniz ve karakteriniz ve dinozorunuz ile ilgili ayarlamalar yapabileceğiniz yerel lobi eklenecek olup, pek çok hata çözümlemeleri de uygulanacak.

Exit mobile version