Ariana Grande: Sackboy A Big Adventure Favori Oyunum!

Six Thirty parçası güzel bir referans barındırıyor.

Ariana Grande Sackboy A Big Adventure

Ariana Grande, son parçası Six Thirty’de Sackboy A Big Adventure’dan bir referans paylaştı. Video oyunları, olası herhangi bir ortamdan izleyici toplayabilecek kadar eğlencelidirler. Ariana Grande, video oyunlarına olan ilgisi ile bilinen şarkıcılardan sadece birisi. Yakın zamanda yaptığı bir canlı yayında, Ariana Grande Sackboy A Big Adventure ‘ın en favori oyunları arasında yer aldığını açıkladı. Six Thirty parçasının bir kısmında ünlü şarkıcı oyuna değinerek sevgisini de göstermiş oldu. İşte detaylar!


İlginizi Çekebilir: PlayStation 5 (PS5) Çıkacak Oyunlar Listesi (2021)


Ariana Grande Sackboy A Big Adventure Hayranı

Ariana Grande, son parçası Six Thirty’de Sackboy A Big Adventure’dan bir referans paylaştı. Ariana Grande’nin Six Thirty’sini dinlediyseniz, “Sıkıldığımda ne yapacaksın? Saat 2’de video oyunları oynamak istiyorum?” kısmı dikkatinizi çekmiştir. Bir hayran Ariana’ya bu dizenin hangi oyunlar ile ilgili olduğunu sordu. Ariana ise: ”Bu iyi bir soru. Sanırım bunu yazdığımda Mario Party, Mario Kart’tan bahsediyordum, ama şimdi… eğer şimdi söylersem, Sackboy’dan bahsediyor olurdum.” açıklamasında bulundu.

Video kısa bir süre sonra Sackboy A Big Adventure’ın resmi hesabından RT’lendi ve geliştiriciler Ariana Grande’yi saat 2’de Sackboy oynadığı için takdir etti. Bu RT, Sumo Digital’in en son platform oyununu henüz oynamamış olanlar için de güzel bir reklam kampanyası olmuş oldu. Her şey bir yana, farklı ortamlardan ünlülerin ve tanınmış şahsiyetlerin yeni bir konsol çıkar çıkmaz oyun deneyimlerini geliştirdiklerini duymak güzel.

Şimdi, hayranlar muhtemelen Ariana Grande’nin PS5 kütüphanesini ve Sackboy dışında son zamanlarda hangi oyunları deneyimlediğini bilmek için can atıyordur diye düşünüyorum. Sumo Digital’ın Sackboy A Big Adventure oyunu PS4 ve PS5 için çıkışını gerçekleştirdi. Oyunu PlayStation Store üzerinden satın alabilir ve Sackboy’un en son macerasına yeni ve mevcut nesil üzerinden katılabilirsiniz.

Oyun Hakkında: Kötülük ustası Vex (aşağı yukarı kaos ve korkudan doğan, efsaneviye yakın bir varlık), Sackboy’un arkadaşlarını kaçırarak onları Altüst Eder’ini inşa etmeye zorluyor. En ölümcül ve şeytani şey olan bu cihaz, Sanatdünya’yı saf hayalgücü ve masum rüyalardan oluşan fantastik bir diyar olmaktan çıkarıp… Çorak ve kavruk bir kâbus diyarına çevirme peşinde. Fakat efsaneye göre, Sanatdünya’nın efsanevi koruyucuları olan Örgü Şövalyeler’in kadim birliğinden bahseden bir kehanet var.

Yalnızca en cesur, korkusuz, mert ve evet, yürekli olanlar, kelimelerin neredeyse kifayetsiz kaldığı korku ve tehlike dolu bu zamana karşı yarışta günü kurtarabilir. Tehlike çok büyük. Vex’i alt et. Sack Halkı’nı kurtar. Günü kurtar. Kaderini gerçekleştirme vakti geldi Sackboy. Yünlü bir maceraperest ve kahramandan sonra… Örgü Şövalye olma vakti.


Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version