Aranan Suçlu Call of Duty Satın Alırken Yakalandı

İndirimleri Bekleseydin Ya

Call Of Duty: Black Ops Cold War Beta İnceleme-11

Son zamanlarda hapishaneden kaçma temalı pek çok film ya da dizi izleyebilir ve hatta oyun oynayabilirsiniz. Tabii dikkat edeceğiniz üzere bunu yaptıktan sonra bir süre ortalıktan kaybolmak gerekiyor. Öte taraftan İngiltere’de aranan bir suçlu Call of Duty satın alırken yakalandı.

Şey, Black Ops Cold War alırken.

Call of Duty Satın Alırken Yakalandı!

Geçtiğimiz yıl Buckinghamshire sınırlarında yer alan Spring Hill isimli (kabul edelim tam bir oyun ismi) hapishaneden kaçan Clint Butler, soygun ve ateşli silah suçları dahil olmak üzere on yedi yıl hapis cezası olan bir firari.

Daha doğrusu firari idi.

Clint, yasaklar sırasında neden dışarıda olduğunu soran bir polis ile karşılaştı ve cevabı şu oldu: “Yeni Call of Duty’i satın almaya geldim çünkü karantinada duramıyorum.”

Memurlardan birisi Clint’in arkadaşlarının polisi gördükten sonra uzaklaşmaya başladığını fark edince olay biraz daha kızıştı. Sonrasında ise Clint memuru tekmeledi ve kaçmaya çalıştı.

Sonuç başlıkta da yazdığı gibi: Game Over!

Clint’in hapis cezasına kaçtığı için on üç ay ve polisi tekmelediği için altı ay olmak üzere on dokuz ay daha eklendi.


Benzer İçerik: Öldüren Oyunlar!


Tahmin edebileceğiniz üzere yasaklar sırasında oyun satın almak için dışarı çıkmak çok da mantıklı değil. Özellikle her yerde polis tarafından aranıyorsanız.

Peki siz yaşanan bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Konu hakkındaki görüşlerinizi hemen aşağıda yer alan yorumlar sekmesinden bizlerle ve diğer okurlarımızla paylaşmayı ihmal etmeyin.

Exit mobile version