Apex Legends Mobile Türkiye’ye Geliyor!

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve Electronic Arts tarafından yayınlanan Apex Legends Mobile, kısa bir süre sonra ülkemizde kullanıma sunulacak. Oyuncular, önümüzdeki aydan itibaren kapalı beta sürecine dahil olabilecekler.


Benzer İçerik: Türkiye Oyun Sektörünün Durumu (Röportaj)


Apex Legends Mobile Kapalı Beta Önümüzdeki Ay Başlıyor!

Battle royale türünün popüler örneklerinden birisi olan Apex Legends’ın mobil versiyonu olan Apex Legends Mobile, Tükiye’deki mobil battle royale severleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Dünyanın dört bir yanında süren kapalı beta sürecine Türkiye’yi de dahil etmeye hazırlanan şirket, oyuncuların Google Play Store üzerinden ön kayıt oluşturabilmelerine olanak sunuyor.

Eğer siz de Apex Legends Mobile’ın kapalı beta sürecine dahil olmak istiyorsanız, eylül ayından önce Play Store üzerinden ön kayıt oluşturmanız gerekiyor. İlgili bağlantıya buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Apex Legends Mobile Türkiye'ye Geliyor!

Apex Legends Mobile Hakkında

Popüler battle royale oyununun kesintisiz aksiyonunu mobil cihazlara taşıyacak olan Apex Legends Mobile; karakter tabanlı olağanüstü bir oynanış sistemi, eşsiz bir takım oyunu ve hızlı, tempolu, yenilikçi bir savaş deneyimi sunacak. PC ve konsol versiyonunda olduğu gibi tamamen ücretsiz olarak oynanabilecek oyun, aynı zamanda mobil cihazların sınırlarını zorlayacak yüksek çözünürlüklü, mükemmel grafiklere sahip olacak.

Electronic Arts’ın ve Respawn Entertainment’ın dünya çapında indirme rekorları kıran ücretsiz battle royale oyunu Apex Legends’ın mobil versiyonu Apex Legends Mobile, Ortadoğu – Kuzey Afrika ve Latin Amerika bölgesinde kapalı beta testlerinin yeni aşamasına geçiş yaparken; Mısır, Meksika, Kolombiya ve Peru gibi ülkelerle beraber Türkiye’deki mobil battle royale severler de oyunun kapalı betasına ulaşabilecek.

Exit mobile version