Apex Legends Mobile Çıkış Tarihi Duyuruldu

Telefonlar hazır mı?

Apex Legends Mobile Çıkış Tarihi Duyuruldu

Apex Legends Mobile çıkış tarihi resmi olarak duyuruldu. Sabırsızlıkla beklenen mobil oyun, önümüzdeki hafta bizlerle olacak. Peki tam tarih ne? Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Titanfall 3 Duyurulmasından Önce Sızmış Gibi Görünüyor


Respawn Entertainment tarafından geliştirilmiş olan ücretsiz Battle Royale oyunu, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 2019 yılının Şubat ayında yayınlanmıştı. Popülerliği oldukça kısa bir sürede yakalamış olan Apex Legends oyununun halihazırda milyonlarca aktif oyuncusu var.

Bahsi geçen bu başarının bir mobil sürüme kapı açıp açmayacağı merak ediliyordu ki, bildiğiniz üzere Electronic Arts tarafından yapılan resmi duyuru ile Eylül ayı içerisinde dünya genelinde arasında ülkemizin de olduğu bir kapalı beta testi gerçekleştirilmişti.

Apex Legends Mobile Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Yakın bir zaman önce de Apex Legends Mobile için Android ve iOS tabanlı cihazlara çıkış tarihi 17 Mayıs 2022 olarak netlik kazandı. Bununla birlikte, ön-kayıt yaptıran oyuncuların oyun içinde kullanabilecekleri özel ödüllerin kilidini açma hakları olacak.

Popüler Battle Royale oyununun mobil sürümü, Respawn Entertainment bünyesindeki ayrı bir ekip tarafından Tencent bünyesindeki Lightspeed & Quantum Studios ortaklığıyla geliştirildi. Ortaklık yapılan stüdyo, daha önceden PUBG Mobile üzerinde de çalışmıştı.

Aynı konsol ve PC versiyonları gibi, mobil versiyon da ücretsiz olacak ve oynanışta avantaj kazandıracak ücretli eşyalar bulundurmayacak. Bunun yanı sıra, kendisine özgü savaş biletlerinin, toplanabilir kozmetiklerinin ve kilidini açabileceğiniz eşsiz eşyalarının olacağının da bilgisi verildi.

Duyurunun devamında, Apex Legends Mobile için sistem gereksinimleri de açıklandı. Buna göre, en düşük Andoid ve iOS sürümlerine ve modellere aşağıdan bakabilirsiniz.

Apex Legends Mobile Android En Düşük Gereksinimler

Apex Legends Mobile iOS En Düşük Gereksinimler

Exit mobile version