Apex Legends Karakteri Vantage Detaylandırıldı

Sıradaki sezon, haftaya başlıyor...

Apex Legends Karakteri Vantage Detaylandırıldı

Yeni Apex Legends sezonu 9 Ağustos 2022 tarihinde, yani önümüzdeki Salı günü başlayacak. Geçtiğimiz günlerde ilk fragman ile resmi duyuruyu gerçekleştirmiş olan Respawn Entertainment, sezon öncesi yeni detaylar sunmaya devam ediyor. Yeni Apex Legends karakteri Vantage için yetenek detayları da ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Apex Legends Evreninde Geçen FPS Oyunu Geliştiriliyor


Yeni Apex Legends Karakteri Vantage Detayları

Gerçek adı Xiomara “Mara” Contreras olan Vantage, tam bir keskin nişancı ustası ve haliyle yetenek ağacı da buna göre şekillenecek. Spotter’s Lens adı verilen pasif yeteneği ile herhangi bir dürbünden düşmanlarının mesafelerini, kalkanlarının seviyelerini ve sağlık seviyelerini görebiliyor. Ne var ki karaktere özgü bir yetenek olduğu için takım arkadaşları bundan faydalanamayacaklar.

Echo Relocation isimli taktiksel yeteneği ise hızlı pozisyon değiştirmesini sağlayacak. Bu noktada, Echo da kritik rol oynayacak. Çünkü, minik dostumuzu istediğimiz bir noktaya yolladıktan sonra doğrudan yanına gidebileceğiz. Bu esnada rakiplerimizin Echo’yu vurmaları mümkün olmayacak olsa da, takipte kalarak indiğimiz noktada saldırıya geçebilecekler.

Karakterimizin Sniper’s Mark adındaki ulti saldırısı ile bütünüyle bir keskin nişancıya dönüşmesini sağlıyor. Öyle ki, kullanacağımız özel bir tüfek ile takımımız için hem rakiplerimizi işaretliyor hem de hasar mükafatı sağlıyoruz.

Hunted olarak isimlendirilmiş on dördüncü Apex Legends sezonu, Reforged Kings Canyon haritası, yeni bir Battle Pass ve çok daha fazlasıyla gelecek. Daha önceden yapılan açıklamalar doğrultusunda harita revizyonu ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version